Mossos d'Esquadra en arxiu

Troben la Sònia, una catalana desapareguda fa 2 dies sense deixar rastre

Els Mossos d'Esquadra havien demanat ajuda a les xarxes socials

Els Mossos d'Esquadra havien emès un avís de cerca per una dona que fa dos dies que estava desapareguda  a Catalunya, però poc després han informat que ha aparegut sana i estàlvia. Concretament, la policia catalana havia alertat a través de les seves xarxes socials de la desaparició de la Sònia, una dona de 50 anys que va ser vista per última vegada a la ciutat de Castelldefels, al Baix Llobregat, el passat dimarts, 21 de juliol. 

Segons la informació facilitada pels Mossos, la Sònia portava sandàlies, uns pantalons texans  i una bossa de mà de molts colors  en el moment de la seva desaparició. La policia havia demanat a la població que truqui al 112  si tenen alguna pista sobre la seva localització. 

L'organització sense ànim de lucre, QSD Global, que s'encarrega de recollir dades sobre persones desaparegudes i compartir a través de les xarxes socials, també s'havia fet ressò del cas i havia demanat a través de Twitter i Facebook que qualsevol persona que tingui alguna informació sobre la Sònia es posés en contacte amb els Mossos d'Esquadra. 

Detingut un lladre reincident a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra també han informat aquest dijous de la detenció, el passat 17 de juliol, d'un home de 30 anys considerat el presumpte autor d'almenys cinc robatoris  violents en botigues d'alimentació i farmàcies de la ciutat de Barcelona. Segons fonts policials, el detingut, de nacionalitat espanyola, actuava amb un còmplice que ja ha estat identificat per les autoritats i que es troba en una ordre de cerca i captura

La policia catalana ha informat que els dos lladres entraven al local on volien robar amb la seva cara tapada. Un cop dins, amenaçaven els treballadors de l'establiment amb un ganivet  de grans dimensions fins que aconseguien els diners. Llavors, sortien del local i marxaven amb transport públic després de descobrir-se la cara.

Els Mossos van establir un dispositiu  per trobar aquests lladres el passat 17 de juliol, i el mateix dia va acabar amb la detenció d'un dels autors que estava prop d'una estació de Metro de Barcelona. Al detingut se l'acusa de cinc delictes de robatoris violents entre els mesos de juny i el juliol, en els quals va aconseguir un botí d'uns 5.000 euros