▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

Apareix un cadàver flotant en un port de Catalunya

El cos d’un home de 86 anys a aparegut flotant sobre les aigües del port de Tarragona

El cos d’un home de 86 anys ha aparegut aquest dilluns, 31 de maig, a la tarda a les aigües del Port de Tarragona. El cos, segons explica ‘Tarragona Digital’, ha estat trobat pels serveis d’emergència surant davant les Escales Reials. La Guàrdia Civil creu que l’home, veí de la ciutat de Tarragona, hauria estat passejant per la zona del Port.

Hores després, l’home ha estat vist a l’interior de l’aigua i es desconeix si hi ha entrat voluntàriament. La Guàrdia Civil, així mateix, ha rebut l’avís d’un cadàver flotant sobre l’aigua en aquella zona, i quan l’han retirat han comprovat que es tractava de l’home de 86 anys. La Policia resta encara a l'espera de l'autòpsia per determinar les causes de la defunció de l'home. 

Dies convulsos a les platges catalanes

El cos sense vida d'una persona va aparèixer el passat dijous, 27 de maig, a la tarda flotant a les aigües de la platja Llarga de Salou. Va ser un estat un banyista qui va donar la veu d'alarma, avisant els serveis d'emergència al voltant d'un quart de set de la tarda. Arran de l'avís, es van activar efectius de Salvament Marítim, els Bombers de la Generalitat, els Mossos d'Esquadra, la Policia Local de Salou, la Guàrdia Civil i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

Posterioment, Salvament Marítim es va encarregar de rescatar el cos de l'aigua i el va portar fins a la sorra. La Guàrdia Civil es va fer càrrec de la investigació tal d'esclarir els fets i identificar el difunt, un home de mitjana edat, que anava vestit i que no duia documentació a sobre. Segons la primera exploració dels serveis d'emergència, el cos no presentava signes de violència, només algunes rascades a la pell que podria haver-se fet amb les roques.

Es tracta, per tant, del segon cadàver que ha aparegut a les platges del Camp de Tarragona en pocs dies.


Comentaris

envia el comentari