Els Mossos busquen un home que ha robat 100.000€ d’un banc del centre de Barcelona

L'home ha amenaçat el personal i els clients a punta de pistola

Sorprenent succés a Barcelona. Els Mossos d’Esquadra busquen un home per presumptament haver-se endut 100.000 euros a punta de pistola d’una entitat bancària del carrer Còrsega. Segons els Mossos, els fets han tingut lloc sobre les 13.30 hores d’aquest dilluns, 31 de maig, quan l’home ha entrat en una oficina del Deutsche Bank amb una arma de foc. Ha estat aleshores quan ha amenaçat diversos treballadors i clients amb la pistola i s’ha endut els diners.

Tot i això, diferents testimonis del succés citats per l’ACN expliquen que l’arma que duia podria ser simulada. Els agents de policia busquen a hores d’ara el presumpte lladre, que hauria fugit amb els diners just després de dur a terme l’atracament.

Dia mogut per als Mossos a Barcelona

Els Mossos d’Esquadra han detingut des de divendres passat, 28 de maig fins aquest diumenge, 30 de maig, nou lladres multireincidents implicats en sis robatoris violents de rellotges d’alta gamma a Barcelona. Les detencions s’han realitzat en el marc del pla d’acció Tremall de lluita contra la multireincidència que actua a la ciutat. La ràpida actuació policial juntament amb la col·laboració ciutadana ha permès la detenció dels autors dels fets 'in fraganti' o poc temps després que s’hagués comès el robatori.

El primer robatori va tenir lloc el divendres a quarts de 9 del vespre al centre de la ciutat quan un home es va apropar a la víctima i amb una estrebada li va sostreure el seu rellotge valorat en 25.000 euros. Els Mossos desplegats a la zona van ser requerits al lloc i van veure com un ciutadà estava retenint una persona que acabava de cometre una estrebada, motiu pel qual el van detenir com a presumpte autor dels fets i van poder recuperar el rellotge sostret. L’home és un lladre que acumula quatre detencions per robatoris violents.


Comentaris

envia el comentari