Imatge dels Mossos d'Esquadra en un dispositiu a Catalunya

Tragèdia en un prostíbul a Catalunya: hi troben un cadàver

Segons 'Metrópoli Abierta', un home d'entre 50 i 60 anys va morir el passat dijous a l'interior d'un prostíbul a Santa Coloma de Gramenet

Un home d'entre 50 i 60 anys ha mort en un prostíbul a Santa Coloma de Gramenet. Segons avança 'Metrópoli Abierta', l'home va patir una aturada cardíaca el passat dijous, 31 de maig, quan es trobava a l'interior d'un local situat al carrer Mozart de la localitat del Barcelonès

Sempre segons insisteix el mitjà citat, els Mossos d'Esquadra van acordonar ràpidament la zona just després del succés, que va tenir lloc sobre les 12.00 hores. Fins el punt del succés també s'hi van personar dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). 

Imatge del carrer Mozart de Santa Coloma de Gramenet
El succés hauria tingut lloc en un local situat al carrer Mozart de Santa Coloma de Gramenet que ja havia estat denunciat prèviament pels veïns. | Google Maps.

'Metrópoli Abierta' insisteix en el fet que els veïns de la zona havien denunciat reiteradament l'activitat del local. La Policia Local de Santa Coloma també havia obert diligències sobre l'espai per les reiterades queixes dels veïns del carrer Mozart. 

No és el primer succés així a Catalunya

L'any 2012 ja va tenir lloc un succés d'aquesta índole a Catalunya. En aquest cas, va ser al local Paradise de La Jonquera, a l'Alt Empordà

Els agents de la comissaria de Figueres van rebre l'avís que el personal de seguretat privada del macroprostíbul Paradise tenia problemes amb un client que havia agredit una de les noies. 

Els Mossos i policia local es van presentar fins el local, i van trobar un home d'uns 30 anys i de nacionalitat francesa molt alterat. Tenia una actitud violenta i estava retingut per diversos vigilants. 

En observar l'estat de la víctima, que estava molt agitada, el SEM va demanar als agents que l'immobilitzessin per poder tractar-lo. Va ser en aquest moment quan l'home va patir una aturada cardiorespiratòria i va acabar perdent la vida allà mateix.