Cordó policial de la Guàrdia Civil en un carrer

Un pare assassina el seu fill de només 10 anys a Espanya

L'home ja ha estat detingut

Horrible crim el que s'ha conegut aquest diumenge a la tarda a Espanya. Un pare ha acabat amb la vida del seu fill de tan sols 10 anys en una localitat valenciana.

Ha succeït, concretament, a la localitat de Sueca a primera hora de la tarda d'aquest diumenge, o, almenys, era aleshores quan les autoritats s'adonaven del qual havia passat.

Tot i que de moment no es tenen gaires detalls sobre els fets, sí que s'han conegut diverses dades. Segons s'ha pogut saber, va ser la mare del menor qui descobria el crim en un primer moment. Tot seguit, alertava la policia.

Pel que sembla, el pare, de 47 anys, estava aquest cap de setmana amb el seu fill, un nen de 10 anys. Així que, la mare l'havia d'anar a buscar aquest diumenge a la tarda.

Muntatge fotogràfic d'unes manilles i un agent de la Guàrdia Civil.
El pare, de 47 anys, ha estat detingut després d'acabar amb la vida del seu fill de 10 anys | CatalunyaDiari

Així va fer-ho, desplaçant-se fins a la casa on estava el seu fill. Però, un cop allà, el pare no va voler obrir-li la porta de l'habitatge perquè la mare pogués endur-se el menor, tal com estava planejat.

No s'ha detallat si la dona va entrar o no a la casa abans que arribés la policia. Tanmateix, el que sí que s'ha conegut és que, en arribar dels agents, aquests es van trobar amb el cos del menor, ja sense vida, puix que no es va poder fer res per salvar-lo.

Ha matat el seu fill a punyalades

El pare del menor l'hauria agredit totalment violentament. De fet, fins al lloc van traslladar-se tant agents de la Guàrdia Civil com de la Policia Local i allà va ser quan van trobar el nen sense vida.

Fins i tot a l'habitatge hi havia anat una unitat d'equip mèdic del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU). Però, malauradament, els professionals no han pogut fer res per salvar la vida del nen.

Tot i això, sí que han estat atenent la mare del menor i l'àvia, després que totes dues patissin una crisi d'ansietat derivada del qual havia passat.

Pla de detall de la Guàrdia Civil
Agents de la Guàrdia Civil han arribat al lloc i han comprovat que el nen estava sense vida | Guàrdia Civil

S'ha sabut, després de tot, que l'home hauria acabat amb la vida del seu fill amb un ganivet de cuina, donant-li diverses punyalades amb ell. De moment, l'home ha estat detingut i està esperant passar a disposició judicial.

Tenia una ordre d'allunyament de la mare

Una altra de les coses que se sap sobre el cas és que el presumpte assassí ja havia estat denunciat per la seva dona per maltractaments. De fet, tenia en vigor una ordre d'allunyament cap a la seva persona, dictada pel Jutjat de Violència sobre la Dona a la localitat valenciana de Sueca.

No se sap, doncs, quin era el motiu de les visites del menor al seu pare. Així mateix, es creu que tots dos podrien haver arribat a algun tipus d'acord pel règim de visites del menor després d'haver-se separat.