Cordó policial dels Mossos d'Esquadra

Troben el cadàver d'un home en un descampat al Vallès

La zona de barraques de la ciutat de Rubí està sent desmantellada per ordre judicial

Els Mossos d'Esquadra han localitzat el cadàver d'un home en un descampat a Rubí, al Vallès Occidental. Segons avança Rubí TV, el cos del home va aparèixer el passat dijous, 28 d'abril, en una de les barraques dels horts del Castell de la localitat vallesana. 

Els Mossos d'Esquadra, que van rebre l'avís de la troballa ahir a la tarda, van poder confirmar que el cadàver no presentava signes de criminalitat. De moment, però, es desconeix què pot haver passat. 

L'Ajuntament, segons relata el mateix mitjà, no té informació al respecte. Cal destacar, en aquesta línia, que la zona de barraques on ha aparegut el cadàver és actualment a l'ordre del dia. I és que està sent desmantellada per ordre judicial. 

No és la primera vegada que passa quelcom així

I és que fa només uns mesos, a la ciutat de Reus, la Policia Local va trobar el cadàver d'una persona en ple carrer. En aquest cas, però, el cos de l'home va ser trobat en un aparcament. 

El succés va tenir lloc el passat 5 de novembre de 2021 i va generar gran ressò a la població. El pàrquing estava situat en un dels barris dels afores de la ciutat del Baix Camp, en una zona similar a la que s'ha pogut trobar el mort a Rubí. El cadàver en aquest cas va ser trobat al barri de Sant Josep Obrer. 

▶️ Terrible troballa de la Guàrdia Civil a Barcelona: apareix el cadàver d'una dona

Diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i del sistema d'emergències mèdiques (SEM) es van personar aleshores fins el punt del succés. La policia no va esclarir si es tractava d'una mort violenta o bé d'una mort fortuïta producte d'una caiguda.