Un accident i un camió avariat col·lapsen la C-352 al Vallès Oriental

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que s'estan fent desviaments pel ramal de la via, per descongestionar el trànsit | En el sinistre s'han vist implicats tres vehicles

La carretera C-352 ha quedat tallada en els dos sentits per un accident i l'avaria d'un camió | Twitter (@plfranqueses)

La carretera C-352 ha quedat completament tallada aquest divendres, 8 de febrer, a l'altura del municipi de Granollers, a la comarca del Vallès Oriental, per un accident de trànsit i també per un accident. En concret, segons ha explicat el Servei Català de Trànsit (SCT), ha estat un camió el que ha patit una avaria, per causes que es desconeixen. 

Al mateix temps, tres vehicles s'han vist implicats en un sinistre en el punt quilomètric 23 de la mencionada via, que ha quedat completament col·lapsada. Per tal de descongestionar en trànsit en aquest punt de la xarxa viària, la Policia Local de les Franqueses del Vallès ha explicat que s'estan fent desviaments per la carretera de Cardedeu, la C-251. Al voltant de les 11.50 hores Trànsit ha informat que la situació ha quedat normalitzada. 

Carrils tallats a diverses vies i un accident mortal de matinada

No es tracta de l'únic problema del matí a les carreteres catalanes. A la C-25, a l'altura del municipi de Santa Maria de Moló, a la comarca del Moianès, un carril ha quedat tallat al trànsit, després que un vehicle s'hagi avariat per causes desconegudes. Alhora, a l'autovia A-2, un carril ha quedat tallat a Sant Joan Despí en direcció a la ciutat de Lleida, per un tram que està en obres. 

Malauradament, també hem de parlar d'un accident mortal. En concret, tal com explica 'Tarragona Digital', un conductor ha perdut la vida després de sortir-se de la via i caure pel voral de la carretera C-12, a l'altura del municipi de Benifallet, a la comarca del Baix Ebre. El sinistre ha tingut lloc quan passaven pocs minuts de les dotze de la nit, i únicament s'ha vist implicat el vehicle articulat del conductor mort. 


Comentaris

envia el comentari