L'imam d'una mesquita de Barcelona va violar analment un nen de 13 anys

Abdeslam E. J. està acusat d'agredir sexualment el menor, que feia classes de religió al centre, en dues ocasions l'any 2017

Imatge de l'exterior de la mesquita Hamza del Clot, a Barcelona.
Imatge de l'exterior de la mesquita Hamza del Clot, a Barcelona | CatalunyaDiari

Abdeslam E. J., l'imam de la mesquita Hamza de Barcelona, haurà de ser jutjat per haver violat analment un menor de 13 anys el passat 2017. Segons avança El Periódico, el religiós musulmà, i segons la interlocutòria de processament del jutjat número 16 de Barcelona, el passat 30 d'abril de 2017 Abdeslam E. J. va penetrar analment el jove qui participava en classes de religió en aquesta mesquita del Clot.

L'imam va violar analment dues vegades el menor d'edat

Ho havia intentat en dues ocasions anteriorment sense poder-ho arribar a aconseguir però finalment, després d'agafar-lo fort per l'esquena i baixar-li els pantalons, va violar la criatura i el va penetrar analment. El jutge no descarta que aquestes agressions sexuals s'haguessin pogut repetir quan el noi va tornar a visitar la mesquita per seguir amb les classes que feia al centre. En la interlocutòria, i segons fonts judicials, com a mínim es poden acreditar dues agressions sexuals anals contra el menor d'edat.

Tal com recull la interlocutòria del jutge, el noi, al cap d'uns mesos, va explicar als seus pares que havia estat violat per l'imam de la mesquita on anava a fer classes de religió, que ho van denunciar. En les exploracions que es van fer al menor d'edat, i segons han explicat fonts judicials a CatalunyaDiari, no presentava lesions anals tot i que sí que en van detectar a la zona de l'esquena, al cul i també als testicles.

Segons informa també El Periódico, el noi pateix ara seqüeles psicològiques arran de la violació per part de l'imam de la mesquita i ha hagut de rebre tractament a la fundació Vicki Bernadet, una entitat sense ànim de lucre de Barcelona que vetlla pels infants que han patit abusos sexuals.

L'imam assegura que és innocent

L'home ara haurà de ser jutjat per aquest presumpte delicte d'agressió sexual. Si l'acaben condemnant, es podria enfrontar a una pena de presó d'entre sis i dotze anys. La Fiscalia encara no ha publicat el seu escrit d'acusació, que servirà per saber quina petició de pena fan per l'home, de nacionalitat marroquina. Segons el seu advocat, però, Abdeslam E. J. defensa la seva innocència i tal com ha explicat al diari citat creu que ho podran defensar durant el judici amb les proves que ara mateix hi ha sobre la taula.


Comentaris

envia el comentari