Detingut a Barcelona per amenaçar la seva parella mentre conduïa begut i drogat

La Guàrdia Urbana el va enxampar, un home de 27 anys, per Poble Nou, després d'observar-lo conduint de manera temerària per la via pública
Imatge de la detenció per part de la Guàrdia Urbana de Barcelona de l'home de 27 anys | CatalunyaDiari.cat

 

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut aquesta nit al barri del Poble Nou un home de 27 anys i veí de Barcelona per haver amenaçat la seva parella. L'home ha estat detingut acusat d'un delicte de violència de gènere, tal com ha informat el cos policial.

 

Segons han explicat fonts policials, l'home conduïa un cotxe de manera temerària per la via pública que va ser observat per una patrulla de la policia de la ciutat. En aturar el vehicle i identificar el conductor, van veure que la seva companya estava espantada i van anar estirant el fil fins que van poder comprovar que el detingut l'havia amenaçat després de discutir-hi. Els agents van parlar amb la noia i van confirmar que l'home, amb actitud molt agressiva, l'havia amenaçat en fer-li danys físics.

 

 

Conduïa sota els efectes de l'alcohol i les drogues

Els policies també van poder comprovar que l'home estava sota els efectes de l'alcohol i les drogues i va ser llavors quan es va decidir detenir-lo també per un delicte contra la seguretat del trànsit. L'home va ser arrestat per la Guàrdia Urbana i entregat a l'Àrea Central de Detinguts, a les Corts, on hi ha passat la nit a l'espera de passar a disposició judicial entre avui i demà.

 

Detencions constants per violència de gènere

Les detencions de la policia de la ciutat per violència de gènere són constants a Barcelona cada dia. En el resum de novetats que els agents eleven als seus superiors cada dia hi ha un reguitzell de detencions per aquest tipus de delicte, el tercer pel qual es fan més detinguts a la ciutat, després dels furts i del tràfic de drogues a petita escala.

 

 

Tot i que les detencions habitualment són per amenaces, com aquesta del Poble Nou, també n'hi ha en aquest àmbit per agressions lleus. Una violència, alguns cops invisible i sense repercussió mediàtica, però que és constant en el dia a dia de les actuacions policials.

Comentaris