Un camió s'incendia a l'autopista AP-7 al Vallès Occidental

Un total de cinc dotacions dels Bombers han aconseguit extingir les flames, i no s'han lamentat ferits

Ensurt aquesta tarda de dilluns, 3 de desembre, per als conductors que circulaven  per l'autopista AP-7, al seu pas pel municipi de Barberà del Vallès, a la comarca del Vallès Occidental. Un camió ha començat a cremar, per causes encara que encara es desconeixen, provocant una  immensa columna de fum,  visible des de molts punts de la zona,  i obligant a interrompre la circulació.

 

Segons han indicat els Bombers de la Generalitat, fins al lloc s'han desplaçat un total de cinc dotacions, que han treballat per extingir les flames.  El vehicle ha quedat completament calcinat, però segons el cos d'emergències no s'han hagut de lamentar ferits.  Pel que fa a l'afectació viària, com a conseqüència del tall s'han arribat a acumular al voltant de dos quilòmetres de retencions a la via. 

 

Impressionants cues a primera hora del matí a l'AP-7 a l'Empordà

També cal dir que els conductors que aquest dilluns han circulat per la mencionada autopista amb la intenció de creuar a França per la Jonquera també han tingut problemes. En concret, més d'onze quilòmetres de cues, provocades per les protestes dels coneguts com 'armilles grogues' al país veí. Les importants retencions, segons ha indicat el Servei Català de Trànsit (SCT),  han arribat a allargar-se fins al municipi de Capmany. 

Imatge de les retencions viscudes a l'AP-7 a l'Empordà aquest matí
Imatge de les retencions viscudes a l'AP-7 a l'Empordà aquest matí | Trànsit

 

Això no ha estat tot, ja que la situació també s'ha traslladat a la carretera N-II, on a la sortida de la ciutat de Figueres també s'han vist impressionants cues, i una circulació força lenta. Els manifestants francesos reclamen al president Emmanuel Macron que faci marxa enrere en  la seva decisió d'apujar el preu dels carburants,  perquè consideren que els treu poder adquisitiu. Al llarg del territori francès s'han viscut  incidents de tota mena, i també força talls a les carreteres, a banda de manifestacions.