Imatge de l'incendi d'un camió a l'AP-7.

Espectacular incendi d'un camió carregat amb roba a l'AP-7: cues quilomètriques

A hores d'ara resten dos carrils tallats de l'AP-7, en sentit França

Cridaner succés en plena AP-7. Un camió carregat amb roba crema des de primera hora d'aquest dijous, 5 de gener, a l'AP-7, a l'altura de Vilablareix. L'avís del foc s'ha rebut quan passaven vint minuts de les quatre del matí i els Bombers s'hi han desplaçat amb diverses dotacions. 

A hores d'ara resten dos carrils tallats de l'AP-7, en sentit França. Els Bombers destaquen que cap persona ha quedat ferida després de l'espectacular incendi. Això sí, el succés ha estat d'allò més aparatós, ja que l'extinció de l'incendi ha estat d'allò més complicada. 

Els Bombers hi continuen treballant amb quatre dotacions al punt de les 10.35 hores del matí d'aquest dijous, 5 de gener. Les retencions a hores d'ara són de poc més d'un quilòmetre. 

Ensurt matinal en una empresa de la Selva del Camp

Ensurt en una empresa de la Selva del Camp. Els Bombers treballen en l'extinció d'un incendi a l'empresa Macresac de la Selva del Camp (Baix Camp), ubicada a la carretera de Vilallonga. L'avís del foc s'ha rebut quan passaven deu minuts de les vuit del matí d'aquest dijous, alertant que una màquina de l'empresa d'embalatge estava cremant a terra.

Segons els Bombers de la Generalitat, el foc també ha afectat les taquilles on els treballadors deixen les seves pertinences, així com una canonada per on circulava dissolvent. Ràpidament, s'ha procedit a tallar el subministrament d'aquesta substància, per tal que el conducte quedés completament buit. A les deu del matí, quatre de les vuit dotacions inicials, continuen treballant en l'extinció de l'incendi.

En un primer moment, els treballadors han intentat apagar l'incendi i s'ha fet una línia d'autoprotecció per encerclar el foc. El personal de la companyia, una vintena de persones segons les primeres informacions, ha estat evacuat pels bombers.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp