Imatge càmera d'autopista

Un camioner borratxo circula més d'un quilòmetre tranquil·lament per la C-32

El conductor va donar positiu en el test d'alcoholèmia

Els Mossos d'Esquadra han detingut un camioner que anava borratxo i conduint en direcció contrària per la C-32, a l'altura del Masnou.

El dilluns 3 de juliol, a les set de la tarda, un camió amb matrícula polonesa, va circular en sentit contrari durant més d'un quilòmetre per l'Autopista del Maresme.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

El conductor circulava a 15 km/h en sentit contrari

Segons explica el Servei Català de Trànsit (SCT), l'individu va sortir de l'àrea de servei del Maresme, ja en sentit contrari, fins que els Mossos d'Esquadra el van aturar. 

El vehicle avançava tranquil·lament a 15 km/h i va obligar que es tallés un carril de la C-32. Un fet que va arribar a crear una congestió de fins a quatre quilòmetres.

L'home va donar positiu en alcoholèmia (0,6 ml per litre d'aire aspirat) i se l'acusa d'un delicte de conducció temerària.

El camió va ser aturat després d'haver recorregut més d'un quilòmetre

La resta d'usuaris, en advertir el camió a contra direcció, van començar a utilitzar els clàxons i les llums per avisar al conductor, que va ignorar completament els senyals. 

Quan els Mossos d'Esquadra el van aturar, es van trobar al conductor en estat ebri i el van detenir. Afortunadament, ningú va resultar ferit per aquella imprudència.