Candy, l'assassina de Badoo, guardava un cridaner secret de les seves víctimes

Des de pals de golf al telèfon mòbil d'algun d'ells es van localitzar a casa seva

Candy Arrieta
Candy Arrieta es presentava a les xarxes amb el sobrenom de 'Dulce Ángel' | Facebook

Candy fa dos mesos que va ingressar a presó, igual que la seva parella Mohamed Achraf, acusada de seduir homes madurs per veure's amb ells a la seva casa de Pedrola, Saragossa i robar-los. La coneguda com 'assassina de Badoo' va acabar assaltant almenys a tres homes, amb la col·laboració d'altres dos còmplices, i en un dels assalts van posar fi a la vida d'un ells. 

Les víctimes, totes d'un mateix perfil, quedaven amb aquesta jove veneçolana de 34 anys sota la promesa de mantenir relacions sexuals. Un cop al lloc eren agredits i atracats. Molts dels objectes robats es van trobar a la casa i són unes de les proves principals per l'acusació cap a ella pels delictes d'assalt, robatori i assassinat

El nombrós inventari d'objectes robats

La Guardia Civil, segon explica 'El Periódico', té un extens inventari sobre els objectes sostrets a les víctimes. De l'informàtic basc assassinat en ser enterrar viu,  es van trobar un «pal de golf, amb adhesius blancs i verds» i una «bossa de viatge Emporio Armani» que l'home duia en el seu cotxe.

A més, es van localitzar les seves ulleres i es van trobar «una cadena i una aliança» que havien llençat al vàter. El que no es va aconseguir recuperar són els 10.000 euros obtinguts amb la venda del seu Mercedes ni els 1.500 que li van robar. 

De la segona víctima, un jove de Barcelona a qui van atacar amb una pistola Taser, es va localitzar el seu telèfon mòbil a més de les peces del seu Renault Clio preparades per ser venudes.

Finalment, a la nau de Pedrola es van localitzar diferents pertinences d'un tercer home de Navarra. Aquest va ser obligat a punta de pistola, que també es troba entre les proves de l'Institut Armat, a trucar la seva família i demanar un rescat de 12.000 euros. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari