Troben el cos de José Antonio, assassinat en acudir a una suposada cita romàntica

L’autòpsia ha determinat que va ser enterrat amb vida, ja que s’han trobat restes de terra en els seus pulmons

José Antonio Delgado FresnedoLa víctima va viatjar a Saragossa per estar amb una dona a qui va conèixer a través d'una aplicació de cites | Guàrdia Civil

José Antonio Delgado Fresnedo, de 54 anys i veí de Getxo, Biscaia (País Basc), va morir després d'assistir a una suposada cita sexual concertada per internet al municipi de Pedrola, a Saragossa (Aragó). La víctima havia fet més de 300 quilòmetres el passat 6 de setembre  per passar el cap de setmana amb una dona a qui va conèixer a través d’una aplicació de cites, però va resultar ser un engany.  

La Guàrdia Civil ha detingut a la mateixa localitat de Pedrola a un home i una dona en relació amb l'assassinat d'Antonio Delgado, qui hauria patit una emboscada. Els detinguts haurien colpejat a la víctima fins a deixar-la inconscient i posteriorment l'haurien enterrat viu, per robar-li el cotxe.

El robatori del cotxe, principal hipòtesi

El cos es va ser trobat en mal estat i actualment s’espera el resultat de l’autòpsia. Tanmateix, segons fonts jurídiques, els investigadors han informat que es tractaria de l’home desaparegut, qui hauria caigut en el parany d'una possible xarxa criminal dedicada a robatoris que captava a les seves víctimes a través d'una aplicació de contactes i una dona utilitzada com a esquer.

A més, la policia ha determinat que l’home va viatjar fins a Saragossa en un Mercedes de color vermell, segons les imatges que han estat difoses a través de les xarxes socials, i que podria ser el mòbil del succés. Un cop José Antonio va arribar a la cita, hauria estat assassinat per uns homes que acompanyaven la dona i, posteriorment, l’haurien enterrat per dificultar la seva localització.

Per altra banda, ‘El Periódico d’Aragó’ ha revelat que durant l’autòpsia s’haurien trobat restes de terra en els pulmons, indicant que l’home hauria estat enterrat amb vida. A continuació, els presumptes autors van posar a la venda el cotxe a través d’internet, però el comprador interessat els va denunciar perquè no podien proporcionar els papers. Així, els investigadors han apuntat que la principal hipòtesi de la desaparició de l’home seria el robatori del vehicle per vendre’l.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari