Foto del vaixell a l'AP-7 que ha provocat una retenció de cotxes

Caos a l'AP-7: Cau un vaixell enmig de la via i provoca retencions quilomètriques

Un vaixell ha tallat l'AP-7 i ha provocat quilòmetres de retencions

Notícia d'allò més surrealista. Un vaixell ha tallat l'AP-7 aquest divendres, 13 d'octubre. Els fets han passat a l'altura de Sant Cugat del Vallès (Barcelona).

L'embarcació anava a remolc quan s'ha precipitat al carril esquerre de la via direcció Tarragona. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), tot seguit s'han començat a formar retencions de fins a vuit quilòmetres.

Un vaixell provoca retencions de vuit quilòmetres

Un vaixell ha provocat retencions quilomètriques aquest divendres, 13 d'octubre, al matí. Ha estat quan l'embarcació, que anava a remolc d'un altre vehicle, ha caigut al carril esquerre de la via, en direcció a Tarragona.

Els fets han tingut lloc al voltant de les 9.40 hores. Cosa que ha impedit que la gran quantitat de vehicles que circulaven per la via a aquesta hora poguessin avançar. Efectius d'emergències s'han desplaçat cap al lloc dels fets per intentar retirar l'embarcació.

«Per accident a l'AP-7 a Sant Cugat del Vallès només hi ha un carril obert en sentit sud i retencions de fins a 3 km», ha informat Trànsit a través del compte de Twitter.

Les retencions que ha provocat el vaixell que s'ha precipitat a l'AP-7 han acabat sent fins a vuit quilòmetres, com ha assegurat Trànsit. Tot i això, cap a les 10 del matí s'ha obert un altre carril a la circulació.

Un vehicle avariat

Minuts més tard, s'ha informat d'un altre incident a la mateixa via, una de les més transitades de tot Catalunya. També al seu pas per Sant Cugat del Vallès, hi havia ara un vehicle avariat.

«Ara un vehicle avariat a l'AP-7 a Sant Cugat del Vallès talla un carril en sentit sud i provoca retencions de 7 km des de Barberà», ha informat Trànsit a Twitter.

Tot i que, per ara, la situació ja ha estat normalitzada a Sant Cugat, segons s'ha informat.