Mossos d'Esquadra

Cap de setmana complicat pels Mossos: un apunyalament i un tret a Barcelona

En els dos casos, els agressors van fugir del lloc dels fets i el cos de la policia catalana els està buscant

Cap de setmana complicat per als Mossos d'Esquadra. Els dos successos han tingut lloc a la ciutat de Barcelona: un apunyalament i un tret. Afortunadament, en els dos casos, no es tem per la vida de les persones ferides. Encara que, també en els dos successos, els agressors van fugir del lloc dels fets i la policia els està buscant.

Els Mossos d'Esquadra estan buscant l'autor d'un apunyalament que va tenir lloc aquest diumenge al matí a la Ronda de Sant Antoni de Barcelona. Segons va informar el cos a l'Agència Catalana de Notícies (ACN), a les 07:25 hores van rebre l'avís que hi havia una persona a la via pública ferida per arma blanca.

Tant els Mossos d'Esquadra com el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es van traslladar al lloc dels fets, on no van poder trobar el presumpte agressor. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es va fer càrrec del ferit, el qual va ser traslladat a un hospital de la ciutat comtal per tal de ser atès ràpidament pel personal sanitari.

D'aquesta manera, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per localitzar l'atacant. Fonts policials apunten a una baralla entre l'agressor i la víctima com a detonant de l'apunyalament amb arma blanca. Encara que caldrà esperar com avança la investigació per tal d'esclarir els fets.

Disparen a un home a Barcelona

Un home va resultar ferit per arma de foc aquest dissabte passat a la tarda després d'una discussió al districte de Nou Barris de Barcelona. L'avís del succés es va rebre a les 17:10 hores a les rodalies de l'avinguda dels Quinze de la localitat.

La mateixa víctima es va traslladar pels seus propis mitjans al CAP Cotxeres, que en rebre un ferit per arma de foc va activar el protocol i va avisar els Mossos d'Esquadra.

Segons va avançar Metrópoli Abierta, la trifulga entre els dos homes es podria haver originat a l'interior d'un bar de Nou Barris i després s'hauria traslladat a la via pública, on s'hauria produït el tret. No es tem per la vida de l'afectat. La policia catalana ha obert una investigació per aclarir els fets i mirar de localitzar l'autor de l'agressió.