Dos agents i un cotxe de la Policia Nacional al carrer

Carmen, l'última dona assassinada pel seu marit, Cristóbal, a la seva casa de Sevilla

L'assassí li va disparar amb una escopeta abans de suïcidar-se amb la mateixa arma

Carmen s'ha convertit en l'última víctima al nostre país d'aquesta xacra coneguda com a violència de gènere. Aquesta dona era assassinada a mans de la seva parella, Cristóbal, a la seva casa de Sevilla. Els fets tenien lloc a última hora de la tarda d'aquest dilluns.

La Policia Nacional rebia un avís a les 20:37. En ell s'informava que s'havien sentit trets a un habitatge del barri del Turó de l'Àliga de la capital sevillana. Ràpidament, diversos agents es desplaçaven a la casa situada al carrer Virgili Mattoni.

Dins el domicili trobaven els cossos sense vida de Carmen i de Cristóbal. Els dos presentaven ferides de bala d'una escopeta de caça. Sembla que hauria estat ell qui hauria disparat a la seva dona abans de suïcidar-se amb la mateixa arma, confirmant el crim masclista.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

De manera immediata, agents del Cos Nacional de Policia van acordonar la zona davant la gran expectació dels veïns. Membres del Grup d'Homicidis i de la Científica van estar dues hores treballant al lloc. Es van desplaçar també la comitiva judicial, del jutjat d'Instrucció 4, i els serveis funeraris que retiraven els cossos a les 11 de la nit.

Els seus fills, trencats de dolor, no van trigar a arribar a l'escena del crim

Carmen, de 60 anys, i Cristóbal, vivien sols a la casa que tenien en aquest popular barri de Sevilla Capital. Tenien dos fills en comú que ja eren adults. Precisament, ells van ser dels primers a arribar a l'escena del crim una vegada van ser alertats per la policia.

Però un dels dos va poder arribar fins i tot abans que es confirmés la tràgica notícia. Es tracta de la filla del matrimoni que té una perruqueria molt a prop d'allà. Ella hauria estat qui hauria descobert els cossos, segons apunta el 'Diario de Sevilla'.

I és que es mostrava molt alarmada en veure que la seva mare no responia als seus missatges ni les seves trucades. És per aquest motiu que va decidir acostar-se al baix, d'un habitatge de dues plantes, on residien Carmen i Cristóbal.

Mentre arribava la policia, els veïns s'amuntegaven en l'escenari del crim. Una veïna es va interessar pel que havia succeït: «Què ha passat?», hauria preguntat. Hauria estat la mateixa filla dels morts, segons el mitjà citat, la qual hauria respost: «El meu pare ha matat a la meva mare i després s'ha disparat un tret».

No s'expliquen què va poder portar a Cristóbal a matar Carmen

L'escena era plena de dolor i de crits dels familiars que no comprenien què havia portat a Cristóbal a cometre el crim. «No podies haver-te matat tu sol, aniràs a l'infern», s'hauria sentit cridar a la filla. Mentre la policia treballava en el lloc, aquests es van amuntegar a la perruqueria de la filla, com dèiem, molt propera a l'habitatge.

Veïns i familiars confirmen que Cristóbal, que era un transportista jubilat, tenia una escopeta perquè era caçador. El que no comprenen és que va poder portar a cometre el crim. No l'havia notat res estrany en els últims dies i no consta que hi hagués denúncies per violència de gènere.

Un jove que havia treballat dotze anys amb ell no donava crèdit al qual havia passat quan es va assabentar de la tràgica notícia. «Per què ha fet això? No m'ho puc creure. L'estimo com a un pare», afirmava en el medi sevillà.

Cristóbal li hauria donat feina durant anys en la construcció i ell va decidir compensar-li construint la casa en què vivien des de feia 2 anys. La nit abans havia rebut un àudio de l'assassí, però que no feia pensar en res estrany.

També el va veure poques hores abans del crim. «I aquest matí el vaig veure i es va acomiadar de mi, però jo vaig entendre que marxava uns dies fora de vacances, mai em podia imaginar que mataria la seva dona i després matar-se ell», lamentava.