Agents dels Mossos d'Esquadra davant de la manifestació, amb algun pot de fum entremig

Fortes càrregues a la UAB contra la manifestació per impedir un acte amb VOX, PP i Cs

La xerrada la convocava el col·lectiu S'ha acabat!, que ha rebut una concentració contrària d'un centenar de persones

Fortes càrregues dels Mossos d'Esquadra han volgut aturar una manifestació de protesta contra un acte de S'ha acabat! a la Universitat Autònoma de Barcelona. Els manifestants han llançat pots de fum contra els agents, situats en un túnel que dona accés al cinema on s'havia convocat l'acte. Tot i la reduïda visibilitat, els antiavalots han carregat de manera contundent com s'ha pogut veure en diferents vídeos.

Un centenar de persones s'havia concentrat per protestar contra l'acte de S'ha acabat! convocat a dos quarts d'onze d'aquest dijous, 25 de novembre. Es tractava d'una xerrada amb la presència de VOX, el PP i Cs contra la qual s'havia convocat una manifestació en contra a la Plaça Cívica. L'acte portava per títol En defensa de la llibertat i s'ha hagut d'acabar suspenent.

El ressò que ha tingut la manifestació de protesta i les càrregues policials han deixat diversos testimonis a les xarxes socials en forma de vídeo. Per una banda, denuncien l'actuació policial, feta a cegues i colpejant directament al cap d'alguns dels manifestants.

L'entitat convocant, S'ha acabat! també ha fet servir les xarxes per denunciar que se'ls boicotegés l'acte. 

Durant la manifestació contrària a l'acte s'han sentit crits com «fora feixistes dels nostres barris». No és la primera vegada que s'organitza una concentració en contra d'un acte del col·lectiu S'ha acabat!. Se l'associa amb els partits als quals havia convidat que, tal com també s'ha pogut sentir durant la manifestació, compten amb l'extrema dreta entre les seves files.