Primer pla de la petita Madeleine McCann, desapareguda l'any 2007

Sorprenent troballa en el cas Madeleine McCann: Un forat i unes nines

Madeleine McCann podria haver estat tancada mentre Christian Brueckner abusava d'ella

Madeleine McCann i la seva misteriosa desaparició va paralitzar el món, ja que ningú entenia el que havia pogut passar amb la petita. Les autoritats segueixen investigant el succés i cada vegada descobreixen indagacions més escabroses.

Madeleine McCann va desaparèixer a Portugal l'any 2007, i tothom va assenyalar al mateix culpable: Christian Brueckner. La policia alemanya ha trobat una masmorra de tres metres de profunditat en el seu anterior domicili i sospita que la nena va poder estar tancada allà.

Els resultats de les noves investigacions són terribles, ja que sospiten que el suposat segrestador va cometre unes malifetes macabres. Fins i tot hi ha la possibilitat que hi hagués abusat d'ella, motiu pel qual va decidir tancar-la en l'amagatall.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Els investigadors han trobat una habitació secreta plena de pistes que fan pensar que Madeleine va poder ser-hi. La sala es troba bastant deteriorada, però hi ha molts objectes que delaten el possible agressor.

La policia ha trobat unes nines de fusta i un llum, objectes que podrien haver fet el tancament de McCann més suportable. A la masmorra s'accedia per una trapa per la qual sospiten que el segrestador passava per satisfer els seus desitjos.

Madeleine McCann i el seu possible tancament a casa de Christian Brueckner

Les noves troballes fan encara més sospitós a Christian Brueckner, que ha estat en el punt de mira de la justícia des del primer moment. A la masmorra del seu domicili han trobat unes llums amb forma de fada, pel que sembla evident que hi ha habitat una menor.

Madeleine McCann va revolucionar el món i milers de persones es van posar en contacte amb les autoritats per contribuir en la investigació. Després de tants anys, comencen a florir les primeres evidències que donen resposta al misteri.

L'habitació secreta estava situada en una casa que va pertànyer a Brueckner i tot fa pensar que allà abusava de diversos menors. No obstant això, el procés encara no ha conclòs i fins que el jutge dicti sentència cal mantenir la presumpció d'innocència.

El comissari portuguès Gonçalo Amaral no està d'acord amb la teoria de les autoritats alemanyes. Aquest expert va estar al càrrec de la investigació durant els primers anys i no va dubtar a assenyalar a dos culpables: els pares de Madeleine.

Gonçalo Amaral va perdre el comandament del cas per aquest atreviment, encara que sembla que segueix mantenint el seu plantejament. Tot i això, cada vegada és més evident que Christian té alguna cosa a veure amb la desaparició de la petita.

L'obsessió de Kate i Gerry McCann, pares de la desapareguda

Gonçalo Amaral posseeix molta informació sobre el tema, així que col·labora en diverses tertúlies televisives a Portugal. La investigació està plena de grisos i encara hi ha molta gent que pensa que els pares de Madeleine no van explicar tota la veritat.

També és cert que els testimonis que van participar en el cas no van ajudar gaire, ja que van donar pistes bastant dispars. Suposadament, algú va veure la nena en un supermercat proper a la zona on va desaparèixer, però no va poder demostrar res.

«Va ser fa tres o quatre anys i era ella, ho sé. Vaig veure-la darrere meu, a la cua per pagar, a una adolescent parlant en alemany amb una altra», comença dient la font esmentada.

«Vaig girar-me, vaig mirar-la i vaig reconèixer a la nena per la taca que presentava en un ull. M'havia fixat en aquest detall quan veia les notícies sobre el cas en les televisions», ha conclòs.

Fa 14 anys que la desaparició està en l'aire i ningú ha aportat res determinant, encara que el cercle s'estreny cada vegada més. Les autoritats estan convençudes que Christian Brueckner és el responsable i no pararan fins a demostrar-ho.

Mentrestant, Kate i Gerry McCann, pares de la nena, s'esforcen per mantenir la privacitat dels seus altres fills, els bessons Sean i Amélie. Ells només tenien dos anys quan la seva germana va desaparèixer sense deixar rastre.