Dos agents i un vehicle de la Policia Nacional

Es casa amb una nena de 15 anys a Espanya: l'obligava a dir que era el seu tiet

Un home s'enfronta a una pena de presó per haver contret matrimoni amb una nena de 15 anys

Un home s'enfronta a una pena de presó elevada per haver contret matrimoni amb una nena de 15 anys.

La societat està plena d'individus que sorprenen cada dia més pels actes atroços que cometen. Molts d'aquests situen l'objectiu en els menors d'edat i els utilitzen per a emprendre diferents actes de caràcter delictiu.

Les lleis actuals sobre la protecció de la infància i l'adolescència proporcionen seguretat als menors, però sempre hi ha algú que se salta les normes establertes per l'Estat.

Quan surten a la llum notícies d'abús a menors o la utilització d'aquests per a altres actes, es genera una gran commoció en la societat. Tanmateix, aquests delictes se segueixen produint.

Aquesta setmana ha saltat una notícia que remou l'estómac a qualsevol. Un home ha obligat una adolescent de 15 anys a casar-se amb ell i l'ha sotmès a una infinitat d'abusos.

Un home s'enfronta a la presó per casar-se amb una menor i abusar d'ella

El 7 d'octubre se celebrarà el judici a un home per al qual es demanen quinze anys de presó per haver sotmès una menor. El plet tindrà lloc a la Secció Segona de l'Audiència Provincial de Castelló.

L'acusat es va casar amb la nena segons els principis de l'Islam, religió amb la qual ella havia crescut, segons apunta la Fscalia. A més, la cerimònia es va celebrar al país d'origen de tots dos i va ser concertada amb el pare d'ella.

Per l'educació que la menor havia rebut, l'home es va assegurar que acataria totes les ordres un cop tornessin a Espanya. Després del casament, van posar rumb a Castelló, on ell resideix.

L'home era coneixedor de les lleis espanyoles pel que fa als menors, així que va idear una tàctica per a passar desapercebuts. Va obligar la jove a dir que eren tiet i neboda a tothom que li preguntés quina relació tenia amb ell.

A més, per a evitar aixecar sospites, va indicar a la nena que s'havia de vestir, maquillar i comportar com una persona adulta. Unes mesures de submissió que la menor no podia fer res més que acatar.

Des de llavors, la nena va ser sotmesa a un continu domini i control per part del seu marit, que l'obligava a fer tot el que que ell volgués i a satisfer totes les seves necessitats íntimes i personals.

Segons relata l'organisme encarregat de l'enjudiciament, la menor es mostrava reticent a mantenir relacions sexuals amb ell. L'home la forçava i agredia cada vegada que es resistia a l'acte, arribant a arrossegar-la dels cabells o bufetejar-la sense pietat.

La fiscalia sosté que aquest maltractament es produïa cada dia que ell tornava a casa i ella es resistia o no havia complert les tasques que ell li assignava. La jove va ser sotmesa a constants humiliacions que li han generat grans problemes, tant físics com mentals.

Tot això es va acabar l'any 2017, quan la menor va reunir força gràcies a l'ajuda del col·legi on estudiava i va denunciar l'agressor A més, la institució educativa ja sospitava d'un possible cas de violència de gènere i abusos sexuals.

Han hagut de passar més de quatre anys perquè l'agressor sigui sotmès a un judici i condemnat pels actes que va cometre. La Fiscalia sol·licita una pena de presó de quinze anys per un delicte continuat de violència i violació. Així mateix, sol·licita una indemnització de 70.000 euros per danys i perjudicis a la menor.

Sense cap mena de dubte, una història que posa els pèls de punta i que deixa en evidència la falta d'escrúpols d'alguns individus. D'aquí a unes setmanes se celebrarà el judici i molts apunten que aquest home serà condemnat a pagar el que demana la Fiscalia.