Imatge d'una persona detinguda

Detenen un home a Vilanova i la Geltrú per abusar d'una menor d'edat

L'arrest ha estat possible gràcies a la denúncia presentada per la nena davant la Policia Local

La Policia Local de Vilanova i la Geltrú ha detingut un home com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual a una nena de 13 anys. Així ho ha comunicat el cos de seguretat en una piulada a través de la xarxa social Twitter, en què ha explicat que l'arrest es va produir hores després que la menor, que anava acompanyada d'una amiga de la mateixa edat, presentés la denúncia.

Segons ha explicat la Policia Local de Vilanova i la Geltrú, les dues menors d'edat van acompanyar la denúncia amb dades i imatges sobre l'agressor, un home major d'edat, que va ser detingut i acusat d'un delicte d'abús sexual.

Les agressions sexuals, una xacra

La detenció a Vilanova i la Geltrú és l'últim cas de delicte sexual a Catalunya, que en els darrers dies ha viscut també episodis similars a Sabadell i Olot. En el cas de la cocapital vallesana, els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per un possible delicte d'agressió sexual a dues menors d'edat durant la primera nit de la Festa Major de Sabadell.

Els fets van tenir lloc la matinada de divendres a dissabte al Parc Catalunya de Sabadell i hauria afectat dues noies de 17 anys. Una d'elles, segons el 'Diari de Sabadell' hauria estat violada en presència de la seva amiga. En aquest sentit, se la va traslladada a l'Hospital Parc Taulí per ser atesa. De moment, no hi ha cap detingut en relació amb aquest cas.

D'altra banda, la mateixa matinada de dissabte a diumenge es va produir un intent d'agressió sexual a Olot, en el marc de les Festes del Tura. Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per esclarir els fets, que segons va avançar Ràdio Olot no es van consumar, ja que la víctima va aconseguir escapar i va poder denunciar l'intent d'agressió sexual.