Cau el fals sostre d'una aula en un institut de Sant Boi de Llobregat

S'han clausurat totes les classes que utilitzen la mateixa infraestructura a l'espera de l'arquitecte municipal

El fals sostre d'una aula del segon pis de l'institut Marianao de Sant Boi de Llobregat ha caigut aquest dijous a la tarda sense causar ferits, segons han explicat els Bombers. En el moment de l'incident, cap a dos quarts de set, no hi havia alumnes a la classe, tot i que sí que n'hi havien en una altra del davant.

Els Bombers hi han enviat una dotació que ha inspeccionat la zona. Després d'aquesta inspecció s'ha decidit clausurar totes les aules que utilitzen aquest mateix fals sostre, a l'espera del que decideixi l'arquitecte municipal.

Els Bombers donen per controlat l'incendi d'Agullana

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l'incendi que s'ha originat en una empresa d'Agullana, a la comarca de l'Alt Empordà. En aquest sentit, ha cremat bona part d'una nau d'una empresa dedicada a la fabricació de piscines.

Tal com el mateix cos ha informat a través de Twitter, 26 dotacions es troben en el lloc dels fets, i els Bombers comencen a revisar l'estructura de la nau industrial que ha quedat afectada per l'incendi

El cos, a més, ha pogut apagar una represa de l'incendi que s'ha iniciat pels vols de dos quarts de tres de la tarda en una façana de l'estructura. L'incendi s'ha declarat al voltant de les nou del matí en una de les naus que té l'empresa Groupe-Deco als afores d'Agullana.

Afortunadament, el vent ha provocat que la columna de fum generada per les flames —que era visible des de molts punts de la comarca— es desplacés cap a la part sud en direcció a Figueres, i això ha fet que no hi hagués risc per la població d'Agullana. El foc tampoc s'ha propagat cap a una nau contigua on es fabriquen les piscines i en la que, tal com han informat, hi havia grans quantitats de resina, un material que és molt inflamable.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari