Matthew, celebrará navidad en octubre

Celebra una festa Nadal a l'octubre en saber que li queden setmanes de vida

Li han detectat un càncer terminal que podria posar fi a la seva vida d'aquí a 3 mesos

Mathew és un jove, pare de família de 36 anys, a qui li acaben de detectar un tumor cerebral inoperable que tard o d'hora posarà fi a la seva vida. Després de dos anys i mig amb mals de cap molt intensos, ja té el diagnòstic i no és gens bo. 

El jove no havia donat importància a les migranyes que arrossegava des de feia tant de temps i, finalment, va decidir anar a l'hospital per tractar els seus símptomes. Però ja era massa tard. 

Aleshores, els metges li van diagnosticar un càncer terminal i li van oferir un pronòstic de tres mesos de vida. Un temps molt valuós que Mathew i la seva família volen gaudir al màxim. 

Davant la dramàtica situació, la família han decidit celebrar les festes nadalenques per si Mathew es mor abans que acabi l'any. Tot i que encara falten més de dos mesos per Nadal, ells ja ho han celebrat. 

Encara hi ha la possibilitat que l'home sobrevisqui més enllà d'aquest Nadal, però tots són conscients que al desembre la seva situació de salut serà molt pitjor.

La malaltia avança ràpidament i és molt probable que aleshores el jove estigui molt debilitat per celebrar unes festes que són molt especials per la seva família.

Mathew, el jove de 36 anys que avança el Nadal davant la seva mort imminent

Sense pensar massa en què succeirà en tan sols uns mesos, Mathew ha decidit gaudir en família les últimes setmanes de vida que li queden.

El seu tràgic desenllaç podria arribar abans de l'any nou, de manera que ha volgut avançar la celebració d'aquestes dates tan assenyalades per viure l'últim Nadal en família.

A ple octubre, la família ha tret tots els ornaments i els jerseis tradicionals nadalencs. Fins i tot, les llums vermelles i verdes que envolten la casa ja il·luminen tot el seu barri residencial.

Lluny d'organitzar un Nadal mediocre, Mathew «ha tirat la casa per la finestra» per gaudir al costat dels seus tres fills d'una celebració completament improvisada.

No obstant això, el jove mai s'esperava que els seus veïns s'unissin a la iniciativa per oferir-li el millor regal de Nadal.

La seva família i veïns celebren Nadal a l'octubre perquè li queden 3 mesos de vida

Coneixedors de l'última voluntat de Mathew, els veïns de la urbanització han decidit celebrar aquestes dates amb ell i la seva família.

Lluint els seus millors vestits i ornaments nadalencs, un centenar de persones s'ha apropat a la casa del jove per solidaritzar-se amb ell. El seu temps de vida s'esgota i les persones més properes han volgut avançar aquestes dates tan especials abans que sigui massa tard.

'Informativos Telecinco' ha publicat un vídeo on els veïns li fan una gran sorpresa després d'arribar a casa seva. Anaven acompanyats d'una ràdio amb les millors nadales i una màquina de neu per crear ambient.

Una iniciativa de la família del jove malalt que ha anat molt més enllà del que s'esperaven. 

Sense poder contenir les llàgrimes i l'emoció, Mathew va voler agrair el bonic detall que van tenir els veïns davant la trista notícia.

«Amb el cor a la mà, us agraeixo que sigueu aquí. Moltíssimes gràcies», ha manifestat Mathew molt emocionat amb els seus fills.