IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚨 El Govern confirma que decretarà un toc de queda nocturn a Catalunya

Indignant: Celebren 1 macrobotellón amb prop de 3.000 persones a Castella - la Manxa

La localitat de Tomelloso ha estat coneguda amb anterioritat com el Wuhan espanyol, ja que el coronavirus ha tingut una presència molt important entre la població

Imatge de com han deixat la zona els assistents al macrobotellón de Tomelloso
Imatge de com han deixat la zona els assistents al macrobotellón | @salgardesign

Un macrobotellón amb prop de 3.000 persones a la localitat de Tomelloso(Ciutat Real) ha indignat els veïns, segons ha informat el mitjà 'La Sexta'.

La celebració s'ha celebrat aquest passat dissabte, 30 de maig, i centenars de joves s'haurien concentrat al costat del recinte firal per organitzar l'esdeveniment. Cal recordar que en aquesta localitat, que encara es troba en fase 2 de la desescalada, encara no es permeten reunions de més de 15 persones.

Segons apunten diversos mitjans, els assistents no van respectar les mesures de seguretat acordades. No portaven mascaretes i tampoc deixaven entre ells els 2 metres estipulats de distància de seguretat. No és la primera vegada que es dona una situació semblant, sinó que cada vegada són més freqüents aquest tipus de festes.

Indignació per l'estat de la zona

La indignació dels veïns, més enllà de no respectar les mesures establertes en la lluita contra el coronavirus, sinó que a més a més radica en el fet que van deixar la zona plena de brossa i restes de brutícia. 

A més, moltes persones recorden que, precisament, la localitat de Tomelloso ha estat anomenada, amb anterioritat, com el Wuhan espanyol, ja que el coronavirus ha tingut una presència molt important entre la població.


Comentaris

envia el comentari