Denuncien una agència de viatges amb un gimnàs clandestí obert durant la pandèmia a L'Hospitalet

La notícia ha comportat una gran crítica social a les xarxes

Dos agentes de los Mossos d'Esquadra.
Els Mossos han denunciat les persones que estaven a l'interior | Mossos d'Esquadra

Que multitud de persones han desobeït i no han respectat les mesures de seguretat i les restriccions de les autoritats sanitàries és una evidència. Moltes d'aquestes han acudit a bars superant el nombre màxim permès i sense respectar la distància mínima, i d'altres, propietaris, han obert els seus negocis, ignorant l'estat d'alarma. El darrer cas que ha transcendit és el d'un gimnàs de l'Hospitalet de Llobregat, en què entrenaven, segons sembla, una desena de persones diàriament.

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han denunciat, concretament, set persones que estaven a l'interior en dia de l'escorcoll. A l'exterior de l'establiment hi ha cartells que ofereixen paquets de vacances, però al seu interior tan sols hi havia màquines de força, peses i persones entrenant.

Les xarxes s'omplen de crítiques

Segons la policia, el centre «funcionava a ple rendiment». L'actuació ha comportat una denúncia dels ocupants per incomplir les restriccions de l'estat d'alarma per l'emergència sanitària. Paral·lelament, arran la publicació a Twitter dels Mossos de la notícia, les xarxes s'han omplert d'indignació i crítiques. «I els haurem de pagar l'estada en l'UCI i en el taüt reforçat amb diners públics», ha comentat un dels internautes.


Comentaris

envia el comentari