Imatge del carrer Isidre Rossell Gimbernat, amb l'escola Aulet al davant

Un poble de Catalunya alerta de casos d'assetjament als nens quan van a l'escola

L'Ajuntament de Celrà, al Gironès, ha fet públics dos casos d'assetjament infantil, que condemna «fermament», i ja ha està buscant-ne l'autor

Les notícies d’assetjament i abusos sexuals se succeeixen una rere l’altra. Aquest dimarts a la nit, l’Ajuntament de Celrà ha alertat de dos casos d’assetjament a menors d’edat quan van a l’escola de la localitat.

El consistori ha fet públics els fets en una publicació de Facebook, en què els condemna «fermament» i es posa a disposició de les famílies. D’altra banda, l’ens assegura que no tolera i combat qualsevol forma de violència i assetjament.

L’Ajuntament ja ha iniciat les gestions per identificar l’agressor

En aquest sentit, el mateix ajuntament ha comunicat que emprendrà una investigació per a identificar el culpable. De fet, ja s’han iniciat les gestions per identificar l’agressor i per emprendre les mesures legals que puguin tancar la situació.

Tal com informa el mateix consistori, els episodis d’assetjament s’han produït, tots dos, al carrer Isidre Rossell Gimbernat. Es tracta de la mateixa via situada al davant de l’escola l’Aulet.

El mateix ajuntament es compromet a «consolidar Celrà com un lloc segur per a tothom, i en aquest cas, sobretot, per a infants i dones».