Muntatge César bomber mort

César, el bomber que ha mort sobtadament a Espanya: deixa dos nens

César era un gran apassionat de l'esport i va morir sobtadament divendres

Tragèdia inesperada a Màlaga. La mort sobtada del bomber César Quevedo ha tacat la Setmana Santa de la pitjor forma possible, ja que ningú  s'ho esperava. Amb 51 anys, Quevedo feia esport assíduament i havia viscut els seus darrers dies amb total normalitat.

Segons explica Diario SUR, la llum de César Quevedo es va apagar de cop i volta divendres passat, 15 d'abril. El bomber, natural de Santander, va patir un infart fulminant deixant totalment consternats els seus fills i el Reial Cos de Bombers de Màlaga.

César, pare de dos nens

César va néixer a Santander, però feia més de 20 anys que s'havia establert a Màlaga. Era, de fet, un malagueny més. Pare de dos nens, un de 14 anys i un altre de 17, Quevedo era un gran aficionat a l'esport.

Va estar a la selecció espanyola

Així ho acredita el seu passat com a esportista. Va jugar al Real Racing Club de Santander, on va destacar al seu planter; i fou campió d'Espanya de pesca submarina. De fet, va arribar fins a la selecció espanyola.

També va destacar en ciclisme, ja que va practicar aquest esport de forma semiprofessional. Avui en dia, César Quevedo no perdia ocasió d'anar a la bicicleta i sortia sempre que podia.

Finalment, cal destacar que s'ha instal·lat una capella al parc de Martiricos. A més, segons explica el mitjà esmentat, una comitiva de bombers de Màlaga s'ha desplaçat fins al Santander natal per assistir al sepeli en representació de tots els seus companys.

César, un heroi sense capa

César pot marxar tranquil, ja que el seu llegat és per envejar. César Quevedo va realitzar destacats serveis al Reial Cos de Bombers de Màlaga durant 20 anys, arribant fins i tot a salvar diverses vides.

De fet, va participar en l'alliberament de persones en el greu accident que va tenir lloc en una torre de quinze plantes de Ciutat Jardí. Accident en què un home de 50 anys i la seva mare van morir. En aquell incident, també van resultar ferits tres bombers del cos del qual formava part el mateix César Quevedo.

La província de Màlaga està de dol en una de les setmanes més assenyalades.