El Chicle

‘El Chicle’ va abusar de la seva cunyada quan era menor d'edat

La noia tenia 15 anys en el moment dels fets

José Enrique Abuín, 'El Chicle', va violar presumptament en dues ocasions la seva cunyada quan era menor d'edat. 

Segons ha avançat 'El Español' i tal com es desprèn de la informació recollida pel judici que donarà el seu inici d'aquí a dues setmanes, 'El Chicle', va abusar de la germana bessona de la seva dona quan aquesta només tenia 15 anys. 

Va retirar la denúncia per les pressions familiars

Els fets van tenir lloc entre el 2004 i el 2005 i, va ser en aquesta darrera ocasió, quan la víctima va decidir denunciar davant la policia. Això no obstant, va acabar retirant la denúncia davant la pressió familiar  i del mateix acusat, que segons ella ha explicat, la va amenaçar després dels abusos.

Finalment,  la Guàrdia Civil va decidir informar el respecte al jutge de Ribeira que porta el cas de Diana Quer  i, per tant, s'ha inclòs aquesta experiència com un dels seus antecedents per delicte sexual.

Imagen de Rosario junto a 'el Chicle'. | Cedida

 

El primer abús va ser el juliol del 2004

El primer abús va tenir lloc el juliol de 2004 quan 'El Chicle' va tocar els pits de la seva cunyada sense el seu permís. La noia, que ho va explicar a la seva germana i, malgrat aquest episodi, la parella va decidir seguir amb la seva relació. Però  la primera violació va tenir lloc el desembre de 2004 quan l'acusat va anar a la casa familiar preguntant per ella.

Finalment, va aconseguir que la menor pugés al cotxe i la va portar fins a un descampat de Boiro. Allà, amb els dos a l'interior del cotxe,  li va treure un ganivet de 20 centímetres del cotxe i li va donar 10 segons per a despullar-se. Malgrat la negativa de la noia, va acabar violant-la, va tirar el condó per la finestra del cotxe i la va amenaçar perquè no li expliqués el succeït a ningú. De fet, expliquen, va dir-li que: «Si ho denuncies, mato a la teva germana, a la seva filla i després aniré per tu i els teus pares».

El centro penitenciario de León donde está recluido 'El Chicle' a la espera del juicio | España Diario

Una segona violació, en el mateix lloc que la primera

Però l'abús no va acabar aquí i el gener del 2005 'El Chicle' va veure la noia esperant a la parada del bus, va parar i la va convidar al fet que pugés de nou al seu cotxe. La noia, que no es va poder negar, va veure com l'acusat la tornava a portar al mateix descampat, tornava a treure el ganivet i, en aquest cas, també li va demanar el mòbil.

Després de mirar les seves fotografies,  va ordenar-li que es despullés i va tornar a violar-la. «Això et passa per xarraire», va recriminar-li. Minuts més tard, la cunyada va poder anar a l'institut, però no va entrar i es va quedar a la porta explicant-li el que li havia passat a una amiga.

També et poden interessar...