regidor pp detingut estafa

Un regidor del PP al Maresme, detingut per estafa

Francesc Guillem és l'únic representant popular a Sant Vicenç de Montalt |Els Mossos van fer un operatiu, amb 4 arrestos més, aquest dijous

El regidor del PP a Sant Vicenç de Montalt (Maresme),  Francesc Guillem, va ser detingut aquest dijous pels Mossos d'Esquadra en el marc d'una investigació acusat dels delictes d'estafa i blanqueig de capitals. 

Agents de la Divisió d’Investigació Criminal, acompanyats de gossos, van registrar el domicili del regidor a més d'una de les seves empreses.  En l'operatiu, es van requisar quatre vehicles, el seu particular, el de la seva i els dos dels seus fills. Almenys dos d'ells serien d'alta gamma, segons recollia 'La Vanguardia'. 

Operatiu amb cinc detencions 

Dins d'aquesta operació policial, els Mossos van detenir un total de cinc persones, incloent-hi el regidor popular, que també és l'únic representant del partit al Consell Comarcal del Maresme.  

Furgó dels Mossos d'Esquadra
Furgó dels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

Al llarg del dia, es van fer fet vuit registres i escorcolls judicials, sis a domicilis i dos a empreses, a Sant Vicenç de Montalt, Arenys de Mar, Santa Coloma de Farners, Caldes de Malavella i Banyoles. Una d'elles seria una empresa de neteja que Guillem hauria comprat recentment a Arenys de Mar.  El cas està sota secret de sumari. 

 

També et pot interessar...