Cinc ferits lleus en incendiar-se un pis al Baix Llobregat

Un altre incendi en un ferroveller de Vallirana ha calcinat diversos vehicles i un cobert

Els Bombers han intervingut per apagar dos incendis al Baix Llobregat aquest dilluns
Els Bombers han intervingut per apagar dos incendis al Baix Llobregat aquest dilluns | Arxiu Bombers

Matí de pànic al Baix Llobregat. Dos incendis a les localitats de Sant Andreu de la Barca i Vallirana han desplaçat a la comarca un total de nou dotacions de Bombers. A Sant Andreu de la Barca hi ha hagut cinc ferits lleus, i dos d'ells han estat evacuats a centres sanitaris. L'incendi en un ferroveller de Vallirana ha finalitzat sense ferits.

Incendi en un menjador de Sant Andreu de la  Barca

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès cinc persones en l'incendi d'un pis a Sant Andreu de la Barca, totes elles de caràcter lleu. Dos dels afectats, però, han estat evacuats a centres sanitaris. El foc, ja extingit, ha afectat el menjador de l'habitatge, situat a la carretera de Barcelona, segons han explicat els Bombers, que hi han desplaçat cinc dotacions i revisen la resta de pisos de l'edifici per descartar altres afectacions. El SEM ha activat tres ambulàncies i també hi treballa la Policia Local.

Incendi en un ferroveller de Vallirana

Durant la matinada, amb l'avís a les 4.37 h, quatre dotacions de bombers han treballat en l'extinció d'un incendi en un ferroveller de Vallirana, on han cremat diversos vehicles i un cobert. Segons informen els serveis d'emergència, no hi ha hagut cap ferit.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari