Roben a uns turistes a cops de cinturó al Raval de Barcelona

Se suma a la llarga llista d'actes delictius que s'estan produint a Barcelona en els últims mesos

 

Un grup de tres turistes, d'origen francès, van ser víctimes d'un violent robatori. L'espectacular dels fets ha estat que els dos lladres de carrer amenaçaven i agredien a les tres víctimes amb un cinturó.

 

Els fets van tenir lloc el passat diumenge a la tarda, al carrer Tallers, un dels més famosos i transitats del Raval. Els tres turistes francesos estaven visitant la zona quan els dos lladres, d'origen magribí, els van assaltar.

 

Atacs amb un cinturó

En un primer moment, els lladres només van arrencar una cadena d'or a un dels tres turistes francesos. Quan les víctimes van recriminar l'acció al jove i van demanar que se li retornés la cadena, el noi magribí els va acabar atacant amb violents cops de cinturó.

 

A més, el presumpte lladre també ha intentat agredir la persona que ha enregistrat el vídeo, el qual ha servit com a prova visual dels fets ocorreguts. Segons han explicat els diversos testimonis dels fets i també han pogut confirmar fonts policials, els Mossos d'Esquadra han detingut el jove magribí per les agressions i el furt.

 

Barcelona no aconsegueix frenar el creixement de la delinqüència

La capital catalana ha estat proclamada la ciutat amb més robatoris amb violència de l'Estat, segons el Ministeri d'Interior. Es tracta d'un títol justificat, ja que els delictes s'han disparat un 25% en els últims tres anys. Aquest 2019, només durant el primer trimestre de l'any hi ha hagut 30.385 robatoris al carrer, un 11,29% més que la mateixa època de l'any anterior.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

L'augment de l'incivisme i la delinqüència han deixat imatges de gran impacte, com baralles amb navalles i enfrontaments violents en ple centre de Barcelona. La inseguretat dels últims mesos s'ha convertit en el principal argument en contra de Colau dels qui no són partidaris del seu govern. 

  

 

 

 

També et pot interessar...