Mor ofegat un jove alemany de 17 anys a Lloret de Mar

Els seus amics van denunciar la seva desaparició dissabte, i les primeres hipòtesis apunten a una mort accidental

El cos del jove va poder ser rescatat amb ajuda dels GEAS de la Guàrdia Civil
El cos del jove va poder ser rescatat amb ajuda dels GEAS de la Guàrdia Civil | Cedida

El cadàver d'un jove de 17 anys va ser localitzat diumenge al matí a la zona de la cala de Banys de Lloret de Mar, a la comarca de la Selva. Segons informa el 'Diari de Girona', la Policia Local va rebre l'avís d'un aficionat al submarinisme, que es va trobar el cos del jove cap a les 11.00 hores del matí. El cadàver estava a uns cinc metres de profunditat, al costat de les roques de la cala.

Fins al lloc, pròxim a la població de Lloret, es van desplaçar diverses patrulles de la Policia Local, així com Protecció Civil i efectius de la Guàrdia Civil, que va ser l'encarregada de treure el cos de l'aigua amb ajuda dels Grups Especials d'Activitats Subaquàtiques (GEAS). 

Les primeres hipòtesis apunten a una mort accidental

La víctima, de tan sols 17 anys i d'origen alemany, havia arribat al municipi gironí per passar uns dies amb uns amics. De fet, van ser ells mateixos els que van denunciar la seva desaparició dissabte davant la Policia Local, explicant que el van veure per darrer cop divendres a la platja. El jove hauria begut molt aquell dia,  i no se sabia d'ell des de llavors.

Les primeres hipòtesis apunten a una possible mort accidental. La víctima es pot haver precipitat des d'un camí pròxim a l'aigua, i posteriorment hauria mort ofegat. Amb tot, haurà de ser l'autòpsia qui determini les causes exactes de la seva mort. La família del jove arribarà avui a Lloret de Mar per iniciar els tràmits de repatriació del cos. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari