Imatge d'un agent de la Guàrdia Urbana de Lleida

Li clava unes tisores al cap al company de pis a Lleida perquè no el deixava dormir

La Guàrdia Urbana de la ciutat ha detingut el presumpte autor dels fets per un delicte de lesions

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir el divendres, 6 d'agost, un home de 30 anys per ser presumptament l'autor d'un delicte de lesions. La víctima va denunciar directament les agressions a la policia de la ciutat ilerdenca.

En concret, l'home ferit va arribar a les 15.20 hores a la comissaria del cos de seguretat de Lleida, al Segrià. La víctima, de 41 anys, va exposar que tenia lesions que suposadament havia causat un home amb el qual compartia pis al carrer d'Àger de la mateixa ciutat.

Clava unes diverses diverses vegades al seu company de pis

L'afectat també va explicar als agents de la Guàrdia Urbana de Lleida que un dels seus companys de domicili li va recriminar que no el deixava dormir perquè feia molt soroll. La víctima va sortir per anar a una font i l'agressor hauria aprofitat aquest moment per clavar-li les estisores.

Segons l'home de 41 anys, el seu company de pis se li va apropar per darrere i li va encestar l'objecte punxant diverses vegades al cap. A més, com que la víctima va intentar defensar-se, també va sofrir talls a les mans.

Posteriorment, l'home ferit va dirigir-se al Centre d'urgències d'atenció primària (CUAP) de Prat de la Riba de Lleida. Allí, li van curar les nombroses ferides que duia. De fet, els sanitaris van utilitzar diverses grapes per poder tancar els talls que la víctima duia al cap.

Al voltant de les 18.00 hores de la tarda, la Guàrdia Urbana de la capital del Segrià van localitzar el presumpte autor dels fets. Un cop el van detenir se l'acusa d'un delicte de lesions.

Fa pocs dies d'un altre incident amb arma blanca a Lleida

Segons el diari 'Segre', la Guàrdia Urbana de Lleida va detenir el dia 20 de juliol un home de 40 anys per ser el presumpte autor de delictes d’amenaces. Els forces de seguretat van rebre l’avís cap a les 22.15 hores de la nit.

En aquest s’explicava que hi havia una persona amb un ganivet a la mà deambulant pel carrer Riu Éssera de la ciutat lleidatana. Els dos companys de pis de la persona van explicar als agents que l’home havia sortit del domicili cridant amb un ganivet a la mà i amenaçant-los de mort.