Un conductor d'autobús de Saragossa mor en trobar-se malament i informen la família 22 hores després

Segons denuncia un sindicat, va ser un company de feina qui el va buscar pels hospitals i els va trucar

Autobus zaragoza
Autobús de l'empresa perquè treballava el conductor| Ajuntament de Saragossa

El sindicat CUT ha denunciat la mort d'un conductor d'autobús de l'empresa Avanza Zaragoza quan estava en ruta per la capital d'Aragó. L'home va perdre la vida a un centre hospitalari i els seus companys haurien confirmat que la seva família no va rebre la notícia fins que van passar 22 hores.  

Va ser el 3 d'octubre quan Óscar D., de 48 anys, va acabar morint a l'Hospital Provincial de Saragossa. Hores abans, es trobava realitzant el servei amb un vehicle de la línia 23. La revista sindical 'Entalto' explica que es va començar a trobar malament mentre conduïa però quan ho va comunicar a l'empresa, li van dir que no hi ha ningú per substituir-lo i que continués unes parades més. Finalment, un inspector el va poder rellevar més endavant i ell va anar caminant a l'hospital, pas previ per la central de la companyia.   

Un company el va buscar quan no es va presentar al relleu

L'endemà havia de donar el relleu a un company però no es va presentar. Això el va sorprendre, ja que el seu nom era al full de serveis. Preocupat, va començar a trucar als hospitals de la ciutat fins que al Provincial li van confirmar la defunció d'Óscar i que el seu cos es trobava a l'Institut de Medicina Legal d'Aragó. 

Ell mateix va ser l'encarregat de fer arribar la trista notícia a la família, ja que l'hospital no havia pogut parlar amb ells, a més que l'empresa «tampoc es va interessar» per l'evolució del seu treballador.  Demanen una investigació per esbrinar els motius pels quals no es va notificar abans la família, ja que el conductor quan va ingressar duia a sobre la seva targeta sanitària i la resta de la documentació.

 

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari