URGENT

🚨 Espanya no aixeca el cap: més de 36.000 nous contagis i 591 defuncions

Un conductor fa el record i dóna positiu en totes les drogues a l'N-232

S’enfronta a sis mesos de presó, una sanció de 1.000 euros i retirada de sis punts del permís de conduir

Un conductor trenca tots els records en consum de drogues al volant
Un conductor trenca tots els records en consum de drogues al volant | cedida

Un conductor de 33 anys de nacionalitat espanyola i veí d’Alcanyís (Terol) ha trencat tots els records en consum de drogues al volant. L’home, denunciat per la Guàrdia Civil de Fuenmayor, la Rioja, ha donat positiu en cocaïna, opiacis, amfetamines, metamfetamines i cànnabis.

L’implicat conduïa de forma irregular quan els agents que realitzaven un control de carretera al quilòmetre 419 a la Nacional 232 el van aturar. En realitzar-li la prova de drogues van descobrir que no li faltava cap, perquè va donar positiu en totes les drogues que analitza l’aparell. Això si, no tenia ni una gota d’alcohol en sang.

L’home ha estat castigat amb una multa de 1.000 euros i la pèrdua de sis punts del carnet de conduir. A més, se l’imputa com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària que es pot convertir en una pena de tres a sis mesos de presó o multa de sis a dotze mesos, feines en benefici de la comunitat de 30 a 90 dies i la privació del dret de conduir d’un a quatre anys.

El conductor és multireincident en delictes i infraccions contra la seguretat viària

Es tracta d’una persona reincident, ja que aquest mateix conductor va estar implicat en un accident a la A-22 a l’altura de Monzó el juliol passat. Per sort, només hi va haver danys materials però en el test de detecció de drogues va donar positiu en cocaïna i opiacis.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari