Imatge d'una persona detinguda

Darreres hores mogudes en una ciutat catalana: una conductora temerària i un robatori

La Policia Local de la capital del Bages ha detingut dues dones com a presumptes autores d'aquests dos delictes

La Policia Local de Manresa ha detingut a una dona, que tenia el carnet retirat, per conduir de forma temerària. Els fets han tingut lloc la matinada d'aquest dijous, al carrer Nou de Santa Clara, quan una patrulla va aturar la conductora per circular a una velocitat excessiva. Segons ha explicat el cos policial quan els agents van demanar-li el permís de circulació, la dona va iniciar la marxa bruscament.

Això, va obligar un dels agents a saltar per no ser atropellat i es va iniciar una persecució per diversos carrers de la capital del Bages. El vehicle es va saltar diversos semàfors en vermell, va circular contra direcció, va fer rotondes en sentit contrari i va estar a punt de xocar amb altres vehicles. Finalment, els policies van interceptar-la al pàrquing de l'estadi del Congost.

Un cop aturat el cotxe, els agents van detectar que  la dona havia perdut tots els punts del carnet i que el tenia retirat. A més, el vehicle en què circulava no disposava d'assegurança des del mes d'abril i tenia la ITV caducada des de l'any 2019. Per tot això, la conductora va ser detinguda per dos presumptes delictes contra la seguretat del trànsit.

Detinguda per un robatori amb força en una botiga de Manresa

D'altra banda, la Policia Local de Manresa va detenir aquest dimecres a una dona per un presumpte robatori amb força en una botiga de la capital del Bages. Segons ha informat el cos de seguretat, els fets van tenir lloc al voltant la una del migdia quan la dona hauria entrat en una botiga del carrer del Cap del Rec. 

Vestint amb una gorra, ulleres de sol i un esprai de pebre a la mà va ruixar a la dependenta als ulls i va fugir corrents amb els diners de la caixa. Un testimoni dels fets va avisar la policia mentre un altre la va seguir, veient que entrava en una finca aprofitant que s'obria la porta. En ser informats, els agents es van desplaçar a l'immoble.

Allà, van trobar la gorra, les ulleres i l'esprai de pebre llençats per terra i la presumpta autora del robatori amagada a dalt de tot de les escales de l'edifici. La dona, de 37 anys i veïna de la ciutat, va ser detinguda per un presumpte robatori amb força.