Mossos d'Esquadra accident selva

Detingut per conduir en estat etílic i amb el carnet retirat a la Selva

Després de provocar un accident, va donar una identitat falsa als agents de policia, tot i que el van identificar sense problemes

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimarts un home de 52 anys, veí de Maçanet de la Selva (Selva) i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'un delicte d'usurpació de l'estat civil i dos delictes contra la seguretat viària.

Durant la mitjanit del passat dimarts, els agents de Mossos d'Esquadra van acudir a la carretera C-35, al punt quilomètric 80,9, on s'havia produït un accident múltiple: dos turismes havien col·lidit i presentaven diversos danys. A més, els Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM) ja estaven atenent a  tres persones ferides  a causa de l'impacte.

L'autor de l'accident va presentar la documentació del seu germà

Quan els agents policials van voler identificar els implicats en el succés, el principal autor de l'accident  va negar-se  a donar qualsevol mena d'identificació. Més tard, i després de la insistència dels agents de policia, va mostrar una documentació.

Després que els mossos duguessin a terme les comprovacions necessàries, van poder esbrinar que  la documentació pertanyia al germà de l'accidentat, amb el qual hi manté una aparença molt semblant. El conductor en qüestió va quedar  detingut per usurpar la identitat del seu germà, a més de conduir sota els efectes de l'alcohol i amb el permís de conducció retirat  per falta de punts.

Mossos d'Esquadra accident selva
El conductor conduïa a gran velocitat i es va saltar les indicacions d'aturar-se d'un operari | Mossos d'Esquadra

 

No va obeir les ordres d'un operari

Segons la reconstrucció que els Mossos d'Esquadra van poder realitzar, van comprovar que el conductor que va provocar l'accident estava circulant a una gran velocitat  per la C-35 en sentit Llagostera, quan en un punt d'obres va fer cas omís a les indicacions d'un operari  que l'estava indicant que s'havia d'aturar.

El conductor, en aquell moment, va xocar contra un con de senyalització que estava col·locat per les obres, es va desplaçar al carril contrari i va impactar contra un altre turisme que estava aturat per les obres. El vehicle, finalment, va acabar sortint de la via i xocant contra la tanca de protecció. El detingut pels Mossos té antecedents, i va passar el mateix dia 6 a disposició judicial en un jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia, el qual va decretar la seva llibertat provisional amb càrrecs.

També et pot interessar...