Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sandra Bermejo

Confirmen que el cadàver trobat a Astúries és el de Sandra Bermejo

Encara falta per saber quines van ser les causes de la seva mort

Pocs dies després de complir-se dos mesos de la desaparició de Sandra Bermejo al Cap de Peñas, a Astúries, s'ha aconseguit una pista clau.

I és que la Brigada de Policia Científica de la Comissaria Provincial ha confirmat que les restes humanes trobades el 23 de desembre passat al mateix lloc són compatibles amb el perfil genètic de Sandra Bermejo García.

De moment, les autoritats continuen treballant en el cas per conèixer tots els detalls que van provocar la tragèdia. Així ho ha confirmat la Policia Nacional mitjançant un comunicat.

Fotomuntatge de Sandra Bermejo i el lloc on va desaparèixer.
Sandra Bermejo va desaparèixer el 8 de novembre al Cap de Peñas (Astúries). | CatalunyaDiari
 

Un cas que pot arribar al final

Ens remuntem al dia 8 de novembre, el dia on Sandra Bermejo, de 32 anys, va anar a passejar al Cap de Peñas i, misteriosament, no es va tornar a saber res més d'ella. En aquest mateix lloc, van localitzar el seu vehicle.

L'última pista que tenien sobre la psicòloga era una imatge, que es va fer al mateix lloc on va ser vista per última vegada. En aquesta foto, es pot apreciar una dona amb la seva mateixa roba i els seus cabells. Tot i això, com que surt d'esquena, és impossible confirmar si es tracta de Sandra.

Foto de Sandra Bermejo somrient i mirant a càmera.
Les autoritats confirmen que les restes humanes trobades al Cap de Peñas corresponen a l'ADN de Sandra Bermejo. | CatalunyaDiari
 

Això sí, la pista que més va preocupar els seus familiars van ser les restes humanes trobades per uns pescadors el 23 de desembre al lloc dels fets. Ara, des del Laboratori Territorial de Biologia, s'ha confirmat que el cadàver és el de Sandra Bermejo.

La Policia Nacional encara no ha tancat el cas, ja que volen esbrinar les causes de la mort. Cal destacar que, en primer lloc, els forenses van descartar que aquest fos el cos de la madrilenya i van sol·licitar proves dentals a la mare de la psicòloga.

La família no vol tancar el cas

Després de saber que les restes humanes trobades corresponen al cos de Sandra Bermejo, els seus familiars encara no descansen tranquils. I és que ho volen saber tot sobre el succés que li ha pres la vida a la psicòloga madrilenya.

Per tant, la família sol·licita als investigadors que continuïn la investigació per saber «què va passar aquella nit i si hi havia més persones amb ella». Veurem si en les pròximes hores surten a la llum més detalls sobre els fets.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp