Policia agredit.

Confonen un policia per un lladre a Barcelona i l'apallissen fins a deixar-lo inconscient

Els tres homes eren turistes i sembla que tot plegat va ser una desafortunada confusió

La Guàrdia Urbana de pedra. Aquest dimarts, un agent de policia que anava de paisà va ser greument agredit al ser confós per un lladre. 

L'agent, de la comissaria de Ciutat Vella de la Guàrdia Urbana de Barcelona, va veure un robatori i en el moment d'aturar l'acte delictiu, un grup de tres turistes el van atacar pensant-se que el lladre era ell, propinant-li una bestial pallissa en mig del carrer i a plena llum del dia.

En el vídeo, que algun veí de la zona va gravar, s'escolta perfectament com l'agent els hi diu que és policia, però també s'escolta com els agressors parlen un altre idioma i, per tant, sembla que no entenien el que l'agredit els hi estava dient.

A més, en les imatges també es pot observar com els tres agressors anaven beguts, ja que a l'hora de parlar no se'ls entén massa bé i fan cas omís a les advertències de policia. 

El van deixar inconscient

En intentar impedir el furt i reduir el lladre, tres persones que passaven per allà es van pensar que el policia era el lladre i el van començar a agredir fins al punt de deixar-lo mig inconscient.

Segons ha informat 'El Caso', el policial estava de servei fent tasques de prevenció a la zona de la Barceloneta, ja que amb l'arribada de turistes a la ciutat comtal temen que hi hagi un increment pel que fa als robatoris amb violència. 

D'aquesta manera, a causa de la gravetat dels cops, l'agent va ser atès a la mútua i, per sort, li van donar l'alta, però està de baixa del servei. 

Estan detinguts

La Guàrdia Urbana ha detingut dues persones per agredir un agent de paisà a la Barceloneta quan estava intentant reduir un lladre, segons ha avançat 'Metropoli Abierta' i han confirmat fonts de l'Ajuntament. 

Els agressors van marxar del lloc dels fets, però van ser localitzats més tard en un hotel, on se'ls va detenir per un presumpte delicte d'atemptat contra l'autoritat i lesions. Encara que, tal com informa 'El Caso', des del cos policial es creu que tot això ha estat una desafortunada confusió.