Foto del control dels Mossos a Sarral.

Continua la rave il·legal a Catalunya: segona nit consecutiva

Ja s'han detingut dues persones

Segona nit consecutiva de la 'rave' multitudinària. La festa, que va començar aquest divendres en una zona agrícola prop de l'ermita dels Sants Metges de Sarral, a la Conca de Barberà, ha continuat aquesta nit. 

Tot i que en un principi s'esperaven unes 7.000 persones en aquesta festa de convocatòria internacional, finalment i segons els càlculs dels Mossos, són entre 600 i 700 les persones que encara es concentren a la zona, situada a només cinc quilòmetres del nucli urbà de Sarral.  

Es mantenen els dispositius policials 

Efectius policials controlen encara els accessos a la població. Els mossos mantenen els dos punts de control establerts aquest dissabte: un, a l'accés principal per Sarral, i l'altre a la carretera de Vallespinosa, LV-2015.

S'han tramitat cinc denúncies per test de drogues positiu i sis per no disposar de la ITV. Els agents rurals també han donat suport amb patrulles a la zona i efectuant alguns controls. 

Aquest dissabte s'han detingut, a més, dues persones per atemptat contra l'autoritat després que un agent fos agredit. En un dels casos, també, per desobediència greu i delicte contra la seguretat viària.  

D'altra banda, l'Ajuntament ha col·locat també blocs en alguns camins per dificultar el pas. Tot i això, molts assistents van poder arribar a la 'rave' per vies alternatives. 

S'espera que s'acabi dilluns 

Aquest divendres un veí del municipi va donar l'avís després de veure desenes de cotxes, autocaravanes i furgonetes arribant a la zona. Els Mossos van decidir no desallotjar la festa davant la gran quantitat de gent que hi havia. 48 hores després, la 'rave' continua.  

L'alcaldessa de Sarral, Maria Victòria Cañís, ha explicat que, si bé des del nucli urbà no es veuen senyals de la festa, la música a tot volum i els llums làser han dificultat el descans dels veïns de Montbrió de la Marca.  

Segons Cañís, aquest dissabte s'hauria registrat la concentració més gran de participants i durant aquest diumenge alguns aniran abandonant la zona. No obstant això, el gruix podria acabar marxant dilluns, passat el cap de setmana. 

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!