Policia Nacional als carrers de Màlaga al setembre de 2017

Un cotxe de la Policia Nacional atropella una dona, que acaba a l'hospital

Encara no se sap el motiu de l'accident

La Policia Nacional i la Guàrdia Civil són els agents encarregats d'assistir i controlar els accidents de trànsit del país. En aquest cas, un vehicle de les mateixes autoritats ha atropellat un vianant mentre caminava pel carrer avui a Saragossa. 

La víctima, de 60 anys, estava caminant pel passeig de la Independència, al voltant de les 13:30 hores, quan el cotxe de la policia l'ha atropellat. 

Encara no s'han publicat els detalls sobre els fets. Sembla que la dona no hauria patit lesions greus, però sí que ha hagut de ser traslladada a l'hospital per comprovar el seu estat de salut. 

Alguns testimonis de la zona, presents en el moment dels fets, haurien donat dades després de l'accident. La dona estava conscient quan se l'han emportat.

No semblava estar en un estat greu, tot i que sí que podria haver patit algunes lesions lleus. De moment, encara no s'ha pogut confirmar.

Els efectius sanitaris especialitzats s'han traslladat fins al lloc de l'accident amb una ambulància del 061. 

Ells mateixos han atès la dona i l'han portat fins a l'hospital, després de realitzar-li algunes observacions i atencions.

El cotxe de la policia anava per les vies del tramvia

Un fet que ha trascendit de l'accident és que el cotxe dels agents, durant el moment de l'atropellament, es desplaçava per les vies del tramvia. Una cosa que la policia pot fer i, de fet, que es permet a tots els vehicles d'emergència i seguretat.

De moment, no se sap la velocitat a la qual circulava el cotxe. Tampoc s'ha informat sobre l'actuació de la dona durant el moment de l'accident, si circulava creuant per una zona prohibida o si, per contra, ho feia per un pas de zebra.

En qualsevol dels casos, la policia judicial està investigant els fets per intentar aclarir com més aviat millor les circumstàncies exactes de l'atropellament.

A més, altres agents de la policia local s'han presentat a la zona de l'accident per controlar la situació.

El moment havia generat certa expectació entre els vianants. Hi havia moltes persones parades al voltant de la dona i el cotxe de la Policia Nacional tractant d'esbrinar el que havia passat.

Al seu torn, agents de la polícia local han regulat el trànsit fins que han retirat el cotxe dels agents i han traslladat la dona a un centre mèdic.

Caldrà esperar l'avanç de la investigació per aclarir els fets. S'ha de determinar encara què ha passat i qui ha estat el responsable.