rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Troben el cotxe sobre una rotonda, diu que li han robat i la policia l'enxampa per un vídeo a Instagram

La policia de Polinyà ha denunciat un veí del municipi de 20 anys per conducció negligent i per anar sense assegurança | Va abandonar el cotxe després de fer maniobres il·legals pel municipi
Imatge del vehicle «robat», enregistrat en un vídeo d'Instagram. | CatalunyaDiari.cat

 

Rocambolesca resolució d'un «robatori» d'un cotxe a Polinyà. Els agents de la policia del municipi van trobar aquest passat diumenge un cotxe sobre una rotonda d'aquest poble del Vallès Occidental. El cotxe estava encastat contra la rotonda, els conductors no el van poder treure d'allà i van abandonar el lloc. Quan els agents van poder localitzar el propietari del vehicle, aquest els hi va dir que algú li havia robat el cotxe i que segurament l'havien fet servir fins que el va deixar allà on el van trobar els agents.

 

Si bé ja en un primer moment la versió de l'home, un jove de 20 anys de nacionalitat espanyola, no va lligar massa als agents, van iniciar les investigacions. L'home no havia presentat denúncia per robatori, però els agents van retirar el vehicle i van voler esbrinar qui havia robat aquell cotxe antic, un BMW Serie 3 amb bastants anys a l'esquena.

 

El cotxe, a l'Instagram de la presumpta víctima

Però la resolució del robatori va ser ràpida. Els agents van observar que l'home que presumptament havia sigut la víctima del robatori del seu vehicle havia penjat a Instagram un vídeo on surt ell fent maniobres negligents en un parell de llocs del municipi, tal com ha pogut saber CatalunyaDiari.cat.

Els policies van poder comprovar que va ser ell mateix qui va agafar el cotxe i el van encastar contra la rotonda. Tot i que no s'ha pogut confirmar, fonts de la investigació apunten que segurament els ocupants del cotxe havien consumit alcohol i en tenir l'accident van decidir marxar del lloc dels fets deixant el cotxe allà i explicant la versió del fals robatori a la policia.

 

La policia de Polinyà ha imputat al conductor un presumpte delicte de conducció negligent i també d'un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sense assegurança al cotxe i a més a més, l'Ajuntament de Polinyà reclamarà al jove conductor el pagament de la reparació del mobiliari que va xafar durant les seves maniobres.