Imatge de l'incendi d'un autobús a l'aeroport de Barcelona

Crema un autobús a l'aeroport de Barcelona: l'incendi aixeca una gran columna de fum

L'autobús ha quedat completament calcinat

Un autobús s'ha incendiat completament aquest divendres 11 d'agost a l'aeroport de Barcelona. Fins al moment, les causes que haurien originat les flames es desconeixen, però el succés ha aixecat una enorme columna de fum que es podia veure des de diversos punts. 

Un incendi ha cremat totalment aquest divendres al matí un autobús a la Terminal 1, a la zona d'accés, de l'aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat. L'autobús anava buit i no hi ha persones ferides. El trànsit aeri no s'ha vist afectat, segons informa Protecció Civil, que ha activat en alerta el pla Aerocat.

Per sort, l'autobús anava buit

Els Bombers han rebut l'avís a les 11:16 hores i hi han treballat cinc dotacions per apagar el foc, que ha afectat la pèrgola de la zona d'autobusos. Així ho ha anunciat el mateix cos dels Bombers de la Generalitat en una piulada al seu compte de Twitter. 

«Apagat un incendi que ha cremat totalment un autobús a la Terminal 1, zona d'accés, de l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat. L'autobús anava buit i no hi ha persones ferides. El foc ha afectat també la pèrgola de la zona d'autobusos. Desplaçades 5 dotacions».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Protecció Civil ha activat l'alerta AeroCat

Per sort, cap persona s'ha vist afectada per les flames encara que, arran de la gran fumerada, han estat moltes les persones que han alertat del succés a través de les xarxes socials. Des d'Aena, informen que l'incendi no ha suposat cap afectació pel que fa als vols que estaven programats. 

«Arran d'aquest incendiProtecció Civil ha activat en Alerta el pla AeroCat. L'incendi no ha afectat el trànsit aeri i no consten ferits».