Incendia el cotxe de la parella, s'emporta la filla i mor atropellat hores després a València

L'home es va emportar la menor, de 4 anys, i es va veure implicat en un accident de trànsit

Crema cotxe exnóvia Alzira
El vídeo de com va cremar eixe matí el cotxe a l'exnóvia | Twitter

Un home de 44 anys ha mort i una xiqueta de quatre anys ha quedat ferida per una contusió este dilluns en un accident de trànsit en l'A-35, en el terme municipal de Moixent, en la comarca de la Costera (València), segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències d'Emergències de la Generalitat Valenciana (CICU).

Acabava de cremar el cotxe de l'exnóvia i s'emportava a la filla

Segons informacions posteriors, avançades per 'Levante-EMV', pareix ser que l'home, veí de l'Alcúdia, presumptament havia cremat el cotxe de la seua exnóvia en Alzira eixe matí en el carrer de l'Organista Cabanilles, tal com es pot vore en el vídeo, en què la intervenció ràpida dels bombers va fer possible que no s'escampara el foc als altres cotxes.

Després d'això, l'home va pegar a fugir en un Ford Focus verd amb la xiqueta que tenia la parella en comú. I, per causes que encara no es coneixen, en l'autovia A-35 entre la Font de la Figuera i Moixent, va parar i va baixar del cotxe. Va ser en eixe moment que va patir un atropellament. L'accident va passar cap a les 16.35 hores. Fins al lloc es va desplaçar una unitat del Servici d'Assistència Mèdia Urgent (SAMU) i una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB).

Els servicis mèdics van confirmar la defunció de l'home, de 44 anys, i van assistir a la xiqueta de quatre anys per una contusió. La menor va ser traslladada a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva, segons les mateixes fonts. Pareix ser que la mare de la xiqueta i el seu pare tenien una relació tòxica i que ella va posar una denúncia en contra d'ell per maltractament l'any 2018. A més, recentment, es veu que també l'havia tornat a amenaçar.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari