Un treballador del SEM al costat de la porta d'una ambulància amb dos vehicles dels Bombers de fons

Crema un restaurant a la costa catalana i obliga a evacuar un edifici sencer

L'incendi s'ha produït aquesta matinada a Malgrat de Mar, al Maresme. No hi ha hagut ferits, i l'estructura del bloc de pisos no ha quedat malmesa

Succés que podria haver estat tràgic aquesta mateixa matinada al Maresme. Un incendi ha cremat aquest dijous un restaurant del Passeig Marítim de Malgrat de Mar, una zona que concorreguda de la localitat. Una vintena de persones han hagut de ser evacuades sense ferides, i el local, ubicat a la planta baixa d'un bloc de pisos, ha quedat inutilitzat.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís de l'incendi quan passaven vint minuts de les cinc de la matinada, i hi han desplaçat nou dotacions. Els bombers han remullat el local durant tota la matinada i fins a hores d'ara, treballant amb la intenció de mantenir la seguretat al bloc de pisos que hi ha damunt el local. I és que les flames han cremat tot el local, però d'entrada, segons la informació del cos de seguretat, no han provocat cap dany significatiu en l'estructura de l'edifici.

S'han evacuat 24 persones de l'edifici

En la mateixa línia, per culpa de les flames s'ha hagut d'evacuar per prevenció i seguretat vint-i-quatre persones que es trobaven a l'interior del bloc, que té cinc plantes. Tots els desallotjats han resultat il·lesos.

L'estiu passat també es va desallotjar un hotel a Malgrat

Fa gairebé un any, l'agost passat, un incendi en un hotel de la mateixa localitat de Malgrat de Mar va obligar a desallotjar tot l'establiment. Era l'Hotel Europa, on un escalfador incendiat va provocar un foc a la planta soterrada mentre uns operaris reparaven diverses instal·lacions. Una guspira va encendre el foc, que va obligar als mateixos responsables de l'hotel i els Bombers a desallotjar les 300 persones que hi havia a les set plantes de l'edifici.

A Mataró, es clausura un local de prostitució que funcionava sense llicència

Aquest dimecres, a Mataró, s'ha precintat un local de prostitució que funcionava, segons fonts de l'Ajuntament, sense llicència. Tècnics del consistori i la policia local han tancat els diversos accessos que tenia l'establiment, localitzat a la planta baixa d'una nau industrial del carrer Josep Abril, prop del centre de la ciutat. Segons ha informat el mateix ajuntament, els serveis de Llicències havien informat de manera reiterada el propietari que estava obligat a cessar l'activitat. 

Si més no, els advertiments havien estat obviats fins que, passats uns mesos, s'ha tancat definitivament l'espai. En el moment de la clausura, el prostíbul estava en funcionament i hi havia quatre treballadores i una responsable del negoci.