Imatge dels Bombers apagant el foc d´un cotxe totalment calcinat a Salou

Crema totalment un cotxe a plena llum del dia a Catalunya: hi havia 4 persones

Les flames també han malmès un vehicle que es trobava al costat de l'incendiat

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest dimecres 16 d'agost, en l'incendi d'un vehicle a Salou, a la comarca del Tarragonès. Tal com ha afirmat el mateix cos, l'avís del succés s'ha produït a les 09:47 hores d'aquest matí al carrer Torremolinos de la localitat tarragonina. 

En el moment dels fets, quatre ocupants del vehicle afectat es trobaven al seu interior, però han sortit prèviament a les flames i no han patit cap dany. El foc ha estat tan violent que també ha afectat parcialment un cotxe que es trobava al costat. Així ho ha informat el cos de Bombers al seu compte de Twitter.

«Extingit l'incendi d'un cotxe que ha cremat totalment al carrer Torremolinos de Salou. El foc ha afectat parcialment un altre vehicle que hi havia al costat. Els quatre ocupants del cotxe cremat han sortit prèviament i no han patit danys».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Incendi en un xalet de Salou

El passat 9 d'agost, es va originar un incendi en un habitatge de Salou, al Tarragonès. Cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat es van desplaçar fins al carrer Ciutat de Reus de la capital de la Costa Daurada on va cremar totalment un xalet unifamiliar.

Els fets van tenir lloc a primera hora del dimecres 9 d'agost, al voltant 07:48 hores. Tal com va afirmar el mateix cos de Bombers, quan van arribar, el foc estava totalment desenvolupat i els membres de la família de l'habitatge en qüestió van poder sortir pel seu propi peu.

Cap persona va resultar ferida

Afortunadament, tal com van anunciar els Bombers de la Generalitat, cap persona va resultar ferida per les flames. A més, els Bombers van poder extingir l'incendi encara que l'habitatge afectat va quedar inhabilitat pel risc que hi pogués caure runa a l'interior. Així ho van anunciar a través de Twitter. 

«Iniciem atac exterior amb aigua per rebaixar la intensitat del foc per després accedir a l'interior i rematar. Fem una primera revisió estructural de l'habitatge i en determinem la seva inhabitabilitat per risc de caiguda de runa a l'interior», va piular el cos a les seves xarxes socials. 

«Extingit un incendi que ha afectat totalment un xalet unifamiliar, de 2 plantes, al c/ de la Ciutat de Reus, de Salou. A l'arribada dels efectius el foc estava totalment desenvolupat i els ocupants havien sortit pel seu propi peu. Cap persona ferida», van concloure.