Policia nacional

Crim passional a Màlaga: un pare, el seu fill i la parella de la seva exdona

Els investigadors de la Policia Nacional creuen que la gelosia podria ser el detonant

La Policia Nacional ha detingut un home per l'assassinat del nuvi de la seva exdona a Marbella. El presumpte homicida hauria comès el crim passional assistit pel fill que té en comú amb la parella del mort. La policia ho investiga com un crim passional motivat per la gelosia.

Pel que sembla, pare i fill no acceptaven la nova vida que havia començat la dona amb un altre home. La mala relació entre ells hauria estat el detonant de l'atac mortal. La tragèdia es va desencadenar ahir en plena via pública de Marbella.

Les autoritats estan preocupades per l'onada de violència extrema que viu la província de Màlaga. Es tracta del sisè homicidi en només un mes, després del vessament de sang que es va viure entre el 15 i el 29 de maig. Els presumptes autors d'aquest últim crim ja estan detinguts.

La gelosia, el detonant

Les primeres investigacions apunten que la mort que es va produir ahir al mig del carrer de Marbella va ser un crim passional. Els dos detinguts són l'exmarit i el fill de la parella de la víctima. La dona havia iniciat una nova relació amb un home, despertant la gelosia de pare i fill.

cinta policial
La policia investiga un crim passional a Màlaga | LAMIMPRES

L'home, de 47 anys, va ser trobat moribund al carrer cap a les 14.00 hores. El 112 va rebre la trucada d'un testimoni alertant que hi havia un home ferit al carrer Matrona Asunción Alameda, al barri de Miraflores. Segons el testimoni, podria ser un acte criminal.

Efectius de la Policia Local i la Policia Nacional es van desplaçar immediatament fins a la ubicació del crim. Els efectius sanitaris traslladats van fer maniobres de reanimació, però no van poder salvar la vida a la víctima. La policia es va mobilitzar davant del que semblava ser una mort violenta.

El van trobar agonitzant al carrer

Segons els testimonis, la víctima hauria estat apunyalada al seu domicili i després hauria sortit al carrer buscant ajuda. A pocs metres, entre uns contenidors a  prop d'una farmàcia, es va desplomar. Aquesta seqüència dels fets és també la hipòtesi que estudien els investigadors.

La policia va aconseguir parlar amb un veí que també havia vist la víctima estesa al costat dels contenidors, a prop de la farmàcia. En una mà tenia el telèfon mòbil i a l'altra les claus del cotxe, segons expliquen. A més, asseguren que no és la primera vegada que la víctima i els agressors discutien.

Per alguna raó que la policia està investigant, els crits i les amenaces van adquirir ahir un to més violent. Tant és així, que pare i fill van acabar apunyalant la víctima, provocant la seva mort. Tots dos van ser detinguts, i caldrà aclarir qui va clavar la ganivetada mortal.

Vessament de sang a Màlaga

Aquest crim passa exactament un mes després de l'assassinat de José Carlos, un noi de 23 anys, a les portes d'una discoteca a Màlaga. El jove va rebre un cop d'ampolla que el va deixar inconscient a terra, i tot seguit va ser atropellat intencionadament. Ell va morir, i tres persones més van resultar ferides.

José Carlos
José Carlos, mort amb 23 anys de manera tràgica a Màlaga | CEDIDA

Sis dies més tard, un home de 72 anys va rebre un cop mortal al cap amb un càvec durant un robatori a casa seva. Va succeir a Humilladero, també a la província de Màlaga. L'endemà, a Torremolinos, un holandès va ser apunyalat mortalment a la porta d'un local.

El 28 de maig, una baralla entre veïns va acabar amb l'assassinat d'un d'ells a Almáchar. L'endemà, una dona va ser assassinada per la seva parella al domicili familiar de Benajarafe. Després d'uns dies de relativa calma, el crim ha tornat a sacsejar la província de Màlaga.