Els fets es van produir a la perruqueria Spejo's de Sarrià

Investiguen el crim de la perruqueria de Sarrià sota la hipòtesi d'una possible revenja

Les peces no lliguen en el cas que fos un atracament

El crim de la perruqueria de la zona alta de Barcelona podria ser una revenja. Els Mossos d'Esquadra encara no tenen clar què va passar aquest dissabte a les nou del vespre a la perruqueria Spejo's del barri de Sarrià, quan un home amb la cara tapada va entrar amb una arma de foc a l'establiment i va matar un home de 47 anys i de nacionalitat espanyola, marit de la propietària de la perruqueria del passeig de Manuel Girona.

Però treballar sobre la hipòtesi d'un atracament, fa que les peces del trencaclosques no lliguin. El motiu principal és que l'assassí no es va emportar ni un cèntim de la caixa, i va fugir després dels fets. D'altra banda, una perruqueria el mes de juliol no compliria les característiques dels establiments que sovint pateixen atracaments per part de lladres. Ara mateix, segons informa 'El Caso', totes les hipòtesis estan obertes i el grup d'homicidis de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra de Barcelona treballen a contrarellotge per aclarir els fets.

Una possible revenja personal

Tot i que la investigació encara està en una fase molt inicial, tot apunta que es tractaria d'una revenja personal. Segons 'El Caso', L'autor dels trets va entrar sol a la perruqueria, amb la cara tapada per una caputxa i va efectuar mitja dotzena de trets. Només un d'ells, però, va impactar al cos de l'home, i va ser mortal.   La policia també investiga si l'assassí col·laborava amb algú altre i l'entorn personal de la víctima per intentar aclarir els fets.

 

També et pot interessar...