Cristina, la catalana de 28 anys assassinada pel seu ex al Regne Unit

L'home va tornar a Southampton, on vivien junts, i va apunyalar-la per tot el cos diverses vegades fins a provocar-li la mort

Cristina
Cristina vivia al Regne Unit des de feia dos anys   | Xarxes Socials

Cristina Ortiz tenia només 28 anys. El passat 21 de setembre acabava en tragèdia per a la jove catalana, assassinada a ganivetades a Southampton a mans de la seva exparella. Veïna de Cornellà (Baix Llobregat), vivia a Anglaterra des de feia dos anys, després d'haver-se diplomat en Turisme. Justament va viatjar-hi amb qui era la seva parella en aquell moment, un home de 29 anys, de nacionalitat espanyola i origen marroquí.

Cristina i el seu assassí havien estat junts durant anys i, de fet, vivien molt a prop a Cornellà, a només 100 metres l'un de l'altre. Un dia van decidir fer maletes i marxar a la recerca d'una nova vida a Southampton, al Regne Unit. Ella havia trobat feina i se n'hi anava molt feliç, segons han explicat familiars i coneguts a 'El Caso'. Però la relació s'hauria anat deteriorant, convertint-se en un continu de discussions pel qual decidirien posar fi a la seva història.

Una última i fatídica discussió

Després de la ruptura, Cristina va visitar aquest estiu els seus pares a Cornellà, tot i tornar de seguida al Regne Unit per seguir amb la seva aventura en solitariLa seva exparella, justament, tornava també a Anglaterra el passat cap de setmana i es trobaria amb Cristina al barri d'Inner Avenue, on ella vivia actualment. Sembla que l'home hauria manifestat als seus amics que tornava per matar-la, en una amenaça que finalment es faria realitat. 

Començava una nova discussió entre els dos, que acabaria amb la vida de Cristina. L'home va apunyalar-la per tot el cos diverses vegades, provocant-li la mort. L'assassí va ser detingut el mateix dia dels fets i, segons 'La Nación Digital', hauria intentat suïcidar-se, sense èxit.

L'immens dolor de la família, canalitzat en una carta de comiat

La família de Cristina va viatjar immediatament a Londres. «Ha marxat massa aviat» escrivien en un text de comiat després d'assabentar-se de la notícia gràcies a la policia de Hampshire. «No oblidarem mai la teva vitalitat, la teva felicitat i la teva determinació per assolir els teus objectius. Sempre has donat el millor de tu mateixa a la família, als teus gossets i als teus somnis», seguia la carta a la qual ha tingut accés el mitjà citat: «La paraula impossible no figurava al teu vocabulari. Sempre t'estimarem i et trobarem a faltar».

Unes paraules plenes de dolor però també d'amor, dirigides a la germana petita d'una família molt coneguda a Cornellà; una família que han pujat a base de molt treball d'Antonia i Manuel perquè mai faltés res a les filles, tot i que ara sempre faltarà Cristina

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari