Moren dues bessones de 3 anys dins un cotxe aparcat al sol als Estats Units

La policia va rebre una trucada anònima que alarmava sobre la troballa de les petites, declarades desaparegudes

Les autoritats policials van arribar al lloc dels fets quan les petites ja havien mort
Les autoritats policials van arribar al lloc dels fets quan les petites ja havien mort | Cedida

Payton i Raelynn Keyes, dues bessones de 3 anys, van morir el passat diumenge, 29 de setembre, dins un cotxe aparcat a l'exterior a Hinnesville, Geòrgia (EUA). Segons expliquen fonts policials, les autoritats van rebre una trucada anònima que alarmava sobre la troballa de les dues nenes —declarades desaparegudes— inconscients dins un vehicle. Malauradament, en arribar al lloc dels fets, no van poder fer res per salvar les seves vides. Segons sembla, la temperatura exterior era de 33 °C —molt més superior a l'interior del cotxe, que estava estacionat al pati del darrere d'una casa.

La investigació se centra en com van arribar al cotxe

Les petites estaven en una casa d'acollida des de feia un any i mig, on vivien amb els seus pares adoptius i els dos altres germans, tal com va assenyalar la gerent de relacions públiques de la ciutat d'Hinesville, Whitney Morris-Reed. La causa de la mort fou un fort cop de calor, però encara s'ha d'esclarir com van arribar les bessones al cotxe, ja que el pati no era el de l'habitatge on vivien.

Es tracta de la segona tragèdia en què moren menors en cotxes a ple sol enguany a l'estat de Geòrgia. A escala nacional, segons les estadístiques de l'organització Kids and Cars, almenys 47 menors han mort en les mateixes circumstàncies.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari